automoto.ee foorumid

Täisversioon: tsiklite juhtmete komplektid???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

mr.myrk

Hetkel küll ei ole soovi osta ühtegi juhtme komplekti, kuid tuleviku peale peaks siiski mõtlema.... Nii-siis on küsimus selline, et kust saaks osta erinevatele tsiklidele juhtmete komplekte?? Eriti just riidest isoleeriga, kuna neid ei ole võimalik ju järgi teha... Iga pisike info oleks juba suureks abiks!! Tänud kõigile aktiivse info eest!!
mr.myrk Kirjutas:... kust saaks osta erinevatele tsiklidele juhtmete komplekte?? Eriti just riidest isoleeriga, kuna neid ei ole võimalik ju järgi teha...

Neid PEAB SAAMA järgi teha, kui vastav "sukakudumismasin" on olemas! Umbes nii, et teed juhtmekimbu valmis paned masinasse ja see koob tekstiilist "suka" ümber.

Ainus jama on see, et ma ei tea, kellel selline masin olemas võiks olla Eestis või lähiriikides. Endal nt mingil ajal ees seisab 1. seeria Pobi juhtmekimpude tegemine... Kui keegi omab infot, siis see oleks nii mulle kui ka teistele kaasfoorumlastele ülisuureks abiks.
"Sukakudumismasin" on Saaremaal Volexis täitsa olemas, ainult enne tuleb juhtmestik koostada ja ära teipida.
Kindlasti on Lätis või Leedus ka masin olemas. Paar aastat tagasi oli Kurtnas talvel sellest ka juttu (aega on mööda läinud, ei mäleta seetõttu enam isegi täpselt siis kummas riigis), ka näidised olid kellelgi kaasas. Hind oli tookord päris normaalne (500 krooni). Neil on seal paljud komplektid ka juba valmistoodanguna olemas (levinumad siklid). Aga muidu pidi asi nii käima, et saadad oma vana juhtmekomplekti sinna ja saad selle koos uuega tagasi. Isegi värvivad õiget värvi.
kui ikka täitsa tundmatu tsikkel pole siis kõikidel laatadel nii Eestis, Lätis, Soomes kui Poolas on komplektid saadaval, hinnad ca. 500-800 kr.
Kloostrimetsa motopoes maksab k-750 juhtmekomplekt 1000 krooni
mina nägin neid juhtme komplekte kurtna laadal.paistis olema igale masinale.esimesena hakkas silma iz 56 oma.hind oli vist 300-400 täpselt ei mäleta.