automoto.ee foorumid

Täisversioon: Volvo Duett 1962a
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Olles juba pool aastat mitte  Volvo omanik olnud,otsustasin seda viga nüüd paranadada,et ikka enda kasutajanime väärt olla Wink
Üleeile otsides endale pühapäevasõidukit leidsin sobiva auto Soomest,mõeldes kõik head ja halvad pooled sellest autost enda joks läbi otsustasin ta ikkagi osta.
Eile hommikul kell 5 äratus,väike eine ja kella 6ks sadamasse,teepealt võtsin veel sõbra kah kaasa ,et oleks keegi kes mu igapäevaliikuriga tagasi sõidaks.
Kell 7 väljus laev,kell 9 sõitsin juba Helsingi sadamast välja,sõita oli veel jäänud 360km. Sirge jalaga sai siis sõidetud mööda häid soome maanteeid pidi ja kell 13 olimegi kohal.Volvo seisis ilusti väljas,võtmed ees,ma ei kahelnud hetkekski,pidin selle Volvo endale saama.Vormistades kohapeal vajalikud paberid ja loovutades raha istusin Volvo rooli ja taas 360km sõitu algas....
Kell 17.55 olime Helsingis tagasi,Volvo sõitis hästi,jalgu kellegile ei jäänud ja mõnest autost sai ka mööda sõidetudWink aga jah kella 18 laevast jäime napilt maha,oodates järgmist laeva kogunes muidugi paras publik seda ``Naksitrallide`` autot uudistamaCool
Piiriületused sujusid nii nagu vaja ja nüüd ma kodus olengi.
Tehnika:
Mootor B18A topelt karburaatorid.
Kere : selleks ,et seda mootorit imetleda tuleb tõsta kogu esiosa ülesse,nö.kapott on valmistatud plastikust.
Sisu: üleni punane samet.
Tegemist ei ole autoga mida tasuks taastada originaali,selleks oleks võinud mingi parema isendi osta.Tahtsin lihtsalt autot millega liikuda harva aga meeldejäävaltToungue
http://www.fotod.ee/pold25/2/ siin kaks pilti .
Hommikul lähen siis ARKi ja üritan ka arvele võtta,sest  hetkel need soome numbrid küljes.

Selline pikk jutt sai.
Väga lahe! Eriti ukselink!
yks viga ikkagist: pole ju tagumist luuki/ust , kuhu kyl kraam ja ntks kasv6i tagavarartas pannakse?
KILLER666 Kirjutas:yks viga ikkagist: pole ju tagumist luuki/ust , kuhu kyl kraam ja ntks kasv6i tagavarartas pannakse?
tõepoolest,kuda siis sinna taha pääseb?
Nii auto nüüd eesti registris,kinlustus tehud ja ametlik ülevaatus läbitud vigadetta.
Taha pääseb ainult eest,aga samas sellise auto puhul ei olegi see nii olulin ,et saaks mingit kola muudku vedada.Kola vedamiseks on mu signaturis teine auto .
Kas Eestis sääraseid weel?Omale meenub (Sinu omaga sarnanew) siinmail tihti liiklew Soome mustade numbritega ,roheline isend.Aga asi iseenesest wäärtus omaette.Ja selline auto jääb tõesti kõigile meelde.Sobib liikumiseks Pärnus rannarajoonis(rõhutatud aeglase sõiduga).Loodan,et minust walesti aru ei saanud.
ARKi andmetel on 6 tk selliseid eestis,aga kus ja kellel,seda mulle ei öeldud.
Nüüd ka väike uuendus auto külge ehitatud,paigaldasin 5 pasunast koosneva pasunakoori,teeb nüüd häält nii,et terve küla kuulebCool
Väga lahe liikur. Võiks ainult natuke madalam olla.
Mina tean kahte isendit veel, üks kuskil Tlna lähedal, foorumist ka läbi käinud ja üks on Tartus taastamises, mõlemad sinised.
Pluss siis põhimõtteliselt ka Nukuteatri Naksitrallide punane.
Kunagi Tallinnas Keskturu läheduses elas üks tegelane, kes liikles punase universaal Amazoniga. Peale Ama't olen näinud teda roheka Duett'iga, aga nüüd pole ammu kohanud linna peal.
PETSS Kirjutas:Sobib liikumiseks Pärnus rannarajoonis(rõhutatud aeglase sõiduga).Loodan,et minust walesti aru ei saanud.

Ma magan Pärnus rannarajoonis.... Tööautoks seoke oleks eriti stiilne, praegusega võrreldes. Mul Fordi pirukas.. Aga kui jõukamaks saan, ostan gazu 51.., (või 93, saab kruusa ka kallata) see täitsa "style, you knoww.........."
chopper Kirjutas:Pluss siis põhimõtteliselt ka Nukuteatri Naksitrallide punane.

Volvo kapoti kasutamine autol ei tee sellest põhimõtteliseltki veel volvot. Sama hästi võib naksitrallide autot pidada volgaks, mosseks, opeliks või isegi LAZ bussiks.

http://www.sloleht.ee/index.aspx?id=127083
PETSS Kirjutas:Kas Eestis sääraseid weel?Omale meenub (Sinu omaga sarnanew)  siinmail tihti liiklew Soome mustade numbritega ,roheline isend.Aga asi iseenesest wäärtus omaette.Ja selline auto jääb tõesti kõigile meelde.Sobib liikumiseks Pärnus rannarajoonis(rõhutatud aeglase sõiduga).Loodan,et minust walesti aru ei saanud.
http://www.postimees.ee/070804/esileht/1...oto.php#33 seal pildil üks on,rohkem ma neid liikumas pole näinud

Siin üks sedaan müügis http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
kris Kirjutas:
chopper Kirjutas:Pluss siis põhimõtteliselt ka Nukuteatri Naksitrallide punane.

Volvo kapoti kasutamine autol ei tee sellest põhimõtteliseltki veel volvot.

No selge, mul oli lihtsalt mingist ajast jäänud meelde, et oli rohkem volvot seal.
Täna liikus selline tumepunane isend Anna juures.
Kõigepealt, ära minust palun valesti aru saa. Kuna soetasid sellise masina, siis sul peaks enam-vähem selle aastakandi mudelite hinnaklass teada olema. Mis summas selliseid liikureid meie põhjanaabrid müüvad?

Tambets(kes ei taha teada sinu masina hinda vaid üldisemat hinnaklassi)
Tambets, vaata sinna:

http://www.nettiauto.com

Sealt leiad soovitud info.
Tambets Kirjutas:Kõigepealt, ära minust palun valesti aru saa. Kuna soetasid sellise masina, siis sul peaks enam-vähem selle aastakandi mudelite hinnaklass teada olema. Mis summas selliseid liikureid meie põhjanaabrid müüvad?

Tambets(kes ei taha teada sinu masina hinda vaid üldisemat hinnaklassi)

Hinnad alates 700-4600 EUR,minu auto hind jäi sinna vahepeale.
Minu meelest on Pärnus midagi taolist, sellise universaalkere asemel on taga küll ilma akendeta kuut, Steffani Pizza reklaamidega.
See läheb nyyd kyll natuke välja teemast,aga tean tuttavatel Rootsis kasutuna seismas yht Duetti,millel on peal Indenoor diisel.Nii nad vähemasti ise väidavad et see Indenoor on,ma ei oska rohkem kommentaarida kui et vaatasin seda mootorit ja ära ma teda ei tundnud.Ma ei ole kunagi yhtegi niisugust enne näinud ka,sellepärast siis ilmselt.Muidu on auto nisuke keskmine rääbis,kyll pidavat olema täiesti söidukorras,v.a. pidurit,millega on mingi kala.Minu teada pole neid tehases kyll kunagi diisleid tehtud,sellepärast tundus huvitav.Kätte saaks selle ilmselt paari tonni sekiga,endal mul huvi puudub,kuna mu hoov näeb välja nagu halvemal järjel olev romula niikuinii.
Lehti: 1 2