automoto.ee foorumid

Täisversioon: Järva-Jaani vanatehnika varjupaik vahendab
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Pakutakse tuletõrjeautot Saaremaalt. Vahendan teksti:
"Auto on Ford-600-F61/3960-62, vla 1962. Bens mootor 4786 kuubikut. Pole paar aastat sõitnud, aga arvan, et asjatundlike meeste käes hakkab häälitsema isegi. Eks temaga veidi tööd on, kuid kahju tõesti Kuusakoski poistele anda. Hind 10 000 kr."
Kuna varjupaigal juba viis sellist isendit on, siis huvi korral võiks keegi teine soetada.
Autost ka foto olemas:

[Pilt: 20060805221312P7110044.JPG_th.jpg]
Kas saaks täpsema asukoha?
seda masinat ma tean. ja töesti-töesti. veel paar aastat tagasi vuras ta omal käel sinna kus vaja. asub ta suht mu kodukoha lähedal.
oioi, eks teekond ole pikk ka, laeva sõit jne. et kui siis annetamiseks läheb, peaks see panus suts suurem olema. Smile

mairold

Asukoht ei ole saladus. Lümandas.
Seekord on asi annetamisest kaugel. Omanik on soovinud hinnaks 10000 eesti krooni. Kuna eelmised viis sama marki autot on meile tõepoolest annetatud, siis seekord me ostust loobusime. Aga tänulikud oleme sellegipoolest, et meid infoga meeles peeti.

mairold

Kas Hüüru mehed oleks huvitatud, on neil midagi sellist?

mairold

Mõni lasteaed ei taha põngerjatele ronimiseks osta? Pakkuge hind, minu info kohaselt ei ole see 10 tonni ka nii jäik hind.
Kui juba põngerjatele ronimiseks andmise plaan, siis võiks samahästi müüa 50 EEK-i kaupa haamrilööke antud masina pihta. Tulemus on sama.

Asp
Kas osteti nõukaajal ameerika Fordi tuletõrjeautosid? Või on maale tulnud hiljem?
Humanitaarabina on meie Päästeamet ja muud samaotstarbelised struktuurid saanud viimase veidi enam kui 15 aasta jooksul igasugust põnevat kraami Wink
Aspelund Kirjutas:Kui juba põngerjatele ronimiseks andmise plaan, siis võiks samahästi müüa 50 EEK-i kaupa haamrilööke antud masina pihta. Tulemus on sama.

Asp

No. Minuarvates igatahes parem saatus on lastele mängida anda, kui niisama lammutada või emexisse saata. Laste rõõm on ka midagi väärt.

mairold

Mul on infot, et MÜÜDUD, ostja sai hinda kõvasti alla. Ei läinud lastele mängimiseks vaid asjalikule mehele, kes sauna sisse ehitab. Smile