automoto.ee foorumid

Täisversioon: Võrri mootor tõmbab täis
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,
Riga 13 selline probleem, et ostes käis (mootor töötas, kuid tõmbas pidevalt kraani umbe). Puhastasin paagi sinna kohunenud sodist puhtaks sh ka kraani.Vahetasin vana karburaatori ära uue vastu.
Proovisin käima panna, tee, mis tahad ei lähe. Tõmbab küünla märjaks ja
ongi kõik.

Arvan, et viga võib olla selles, et saab karburaatorist liiga palju peale.
Või siis on kütuses liiga palju õli. (seg ei süti)
Kui keegi teb kuidas karburaatorit õigesti reguleerida antku teada.




Tõenäoliselt on sul segu paigast ära. Tähendab et segu on liiga rikas ja saab rohkem kütet kui õhku kätte ja ei suuda segu ära põletada. Kui sul uus karburaator, siis see vajab kindlasti timmimst. Mina olen oma võrri käima saanud segukruvi sättimisel 1,5 kuni 3 pööret seest välja( 3 pööret välja on talvest jäänud) Niiet hakka proovima nii, et pööra alguses segukruvi 1 pööre välja ja proovi käima lükata, kui ei lähe siis proovi veel välja keerata(proovimisel keera segukruvi välja 0,25 pöörde kaupaWink) Ja kui sul vana õhupuhast ka, siis võta see ka lahti ja puhasta ära.
Karburaatorid on erinevad. Mul on mingi veerand pööret väljas ja töötab ideaalselt. Küünal on ka ilus koorekohvipruun. Nii et kõige targem on ise proovima hakata.

EdW

Igaks juhuks kontrolli kas sädet ikka on .... äkki liigutasid midagist karbussi vahetamisega ära...
võib kah kondekas läbi olla.Minul oli nii.Säde on aga ei lähe käima.
Kui kondensaator on läbi, siis tekib väga nõrk säde ja käima ei lähe. Samas tasub vaadata üle ka kõik juhtmed, et ega mõni katki ei ole.