automoto.ee foorumid

Täisversioon: drosseli asendamine?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mure selline, et võrril mootoriks D8e, raam mingi D6-le vastav, tagaotsapaagiga, tulekorpuse drosselpool seega ju 6V-le mõeldud, ehk siis 12V ühtlustamisega hakkama ei saa?!... kuid tuled oleks siiski toredad... ei tea mida sinna vahele toppida, et saada õige vool (testeriga otse poolist mõõtes kõikus vastavalt pööretele vool 3-13V, seega ikka peaks 12V tuled olema?)...
otse poolilt tuld ühendades suudab pirni vaid vaikselt hõõguma panna, võrr tahab siis välja surra.
d8e.l peaks olema eraldi mähis tulede jaoks ehk siis syyte ja tulede mähis koos
ja siis ei lähe pooli vaja
zanner Kirjutas:d8e.l peaks olema eraldi mähis tulede jaoks ehk siis syyte ja tulede mähis koos

Palun loe ise ka nüüd mõttega, mida Sa kirjutasid. Ühes ja samas lauses väidad sa algul, et tulede jaoks on eraldi mähis, lõpus aga et tulede ja süüte mähis on ikka mõlemad koos ehk üks ja seesama. Kumba nimetatud väidet peavad kallid kaasfoorumlased siis uskuma?
oops ma tahtsin oelda et d8-e-l on on mähitud eraldi tulede ja süüde vool kui d6-l nätieks on need ühes mähises vms
zanner Kirjutas:oops ma tahtsin oelda et d8-e-l on on mähitud eraldi tulede ja süüde vool kui d6-l nätieks on need ühes mähises vms

Ikka ei saa Sinu kirjutatud segase ehitusega lausest aru - kuidas saab vool olla mähitud??? Püüa end väljendada võimalikult korrektselt, et kaasfoorumlastel oleks selge, mida Sa tahad neile öelda?

(Seda, millisel margil millised mähised kuidas kasutusel on, tean ma üli-suurepäraselt, aga tuleb osata sama asja ka korrektses oskuskeeles kirja panema hakata...)