automoto.ee foorumid

Täisversioon: Stella raamile uus mootor
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuulge rääkige targemad kas stella raamile saab kuidagi leiutada mingi lääne masina mootori mille kubatuur jääks 49cm3 kanti.
Odavalt oleks vaja mingit mootorit mis ei LAGUNEKS niipalju nagu vene moppidel!!! Laguneb, panen juppe uusi, aga asja ei saa mootoristSad Päris lahe oleks ikka "stellaga" sõita ju, ilus kuju on asjal. Vene mopi mootor ainult sööb närve ja raha.
Või äkki on kellegil mingit mootorit pakkuda mille hind jääks nii umbes 1000EEK kanti. Vene mootoreid ei osta vist.....
Kui hoolikalt probleemi süveneda, siis hind ja kvaliteet on kuidagimoodi ikkagi omavahel seotud. Sinu pakutud rahaga ei saa isegi vägaheas töökorras nõukogude mopeedimootorit kuidagi kätte, mis siis veel korralikest muu päritoluga mootoritest rääkida. Kui jutt käib uutest/kasutamata/restaureeritud mootoritest, siis korruta julgelt oma number minimaalselt viie-kuuega (soovitavalt aga ikkagi sellest veel tunduvalt suurema numbriga), enne seda ei ole mõtet eriti ringi vaadatagi, kui ei taha ise käsi õliseks teha vaid ainult sõita ja ka mingit kindlat pikemaajalist töökindlust.

P.S. igasugused ostukuulutused peaksid olema ikkagi konkreetsed ja käima turuplatsi osasse!
Nagu arvata oligi hakkab ikka keegi kritiseerima. Ma küll ei karda käsi õliseks teha. Ma olen poolteist aastat seda masinat omanud ja viimased pool aastat remontinud. uusi juppe ostnud poest ja tunde, päevi mootorit teinud tal, aga nii kui saab üks asi korda laguneb teine. Just viimasel ajal on nii olnud. Varem remontisin ja liikus jumala hästi.
Aga unustage ära.Wink
Teema algataja soovil siis lukku...

Selliseid teemasid on siin juba palju. Oldmopedil oli ainsana külma närvi midagi asjalikku kirjutada. Teised ei tee enam väljagi sellistest teemadest. Sellised teemad on vist juba oma mahupiiri saavutanud, sest isegi ila ei viitsita siin enam pritsida.