automoto.ee foorumid

Täisversioon: muti peletaja
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
Mina püüan samasuguse lõksuga absoluutselt ilma söödata koguaeg ja püüab väga hästi. See lõks on ses suhtes just hea, et on võimeline turskemaid mutte ka püüdma, mis traatlõksu avast läbi ei mahu.
Vaata rohkem selline urg, mis oleks maaga paraleelselt ja küllaltki pinnapealne, seal toimib minul vähemalt küll ideaalselt.
Minagi sain sellisega kõige suurema ja kavalama kätte-ajas Talpiridi mitu korda mullast välja,aga näpits võttis kinni.Tuleb õieti üles panna,kuid sellega on tükk seemendamist,Talpiridiga kuradi lihtne see püük,aga kui aega laialt käes siis võib igasuguste viguritega tegeleda.Ma lihtsalt üli laisk ja katsun saada kergema vaevaga hakkama.
(14-11-2012, 20:59 PM)meli666 Kirjutas: [ -> ]Muuseas, sai räägitud juhuslikult ühe elukutselise aednikuga. Tema soovitus oli, et mitte mingil juhul mutte aiast lõplikult ära hävitada. Siis platsis mügrid, nagu eespool juttu oli. Ja vot siis hakkab alles tõeline jama pihta. Alates siis mullahunnikutest kuni näritud lillesibulate ja viljapuu juurteni välja. Ajakulu, mis praegu kulub ainult mutimullahunnikute aeg ajalt tasatõmbamiseks tuleb korrutada vähemalt kümnega. Mügril ei olevat probleemiks ka juba kümne aastane viljapuu loojakarja saata.
Nii olen minagi aru saanud, et mutt pole miskine suur häda - tema ei tapa sul kõikmõeldava ilu- ja söödava floora juuri ära, mügri/vesirott aga küll.
Seda ülespanekut kirja teel raske teha,kui mingi kavalpea aeda tekib proovin teha õppevidio ja selle kuhugi üles riputada.
Normaalsed kodanikud istuvad nagu mishkad kaminaees, kakaotass näpuvahel, ainult üks loll sumpab lumesees ja püüab närilisi.
Kui vahepeal lumi pealt sulas siis oli näha et pole mutid niisama istunud vaid tööle korralikult pähe andnud. Maa oli ka meeldivalt sula ning nii nad siis askeldasid. Mõtlesin et teen vähe kino ja panin lõksud üles, vahepeal läks meelest juba. Täna hommikul käisin vaatamas, kaks rumalukest jälle vähem.

Jääme kevadet ootama...
10 aastat tagasi panin Tuula rollerile bensu sisse 2 normi õli ja juhtisin heitgaasi kummi voolikut pidi muti aukudesse. Ei tea täpselt mis toimus, aga tänasks on mutid nagu taksikoerad, ei julge enam öösel õue pissilegi minna...
See on ikka ullumajapuffet mis see aasta õues toimub mügride poolt, kevad vist südames. Homme üritan ka pildistada seda jama mis niidetavale alale tekkinud.
(16-04-2013, 01:49 AM)Maamees Kirjutas: [ -> ]See on ikka ullumajapuffet mis see aasta õues toimub mügride poolt, kevad vist südames.

Niipalju võin lohutada, et nii endal kui ka ümberkaudsetel on sama seis. Üks pilt ka enda krundil olevast laastustööst.
Sügisel sai ometigi pea kõik elukad omaarust enamvähem ellimineeritud. Siiski on süüdlaseks ka ilmselt mittekülmunud maapind. Ei saa välistada, et üksainus vennike on talvega selle segaduse korraldanud, aega oli ju mitu kuud.
Huvitav, kuidas Ksf Tiftil gaasitatud maapind kevade välja näeb?
(20-04-2013, 17:23 PM)meli666 Kirjutas: [ -> ]Huvitav, kuidas Ksf Tiftil gaasitatud maapind kevade välja näeb?
Nu Tifti !gaasipirukas" näeb hää välja...kui teiste ümberkaudsete "rosinakuhjadega" võrrelda, siis on asi ikka väga kontrolli all. Sügisel hilja said korralikult käigud gaasitatud, nüüd on väga hästi näha, kus on mügri piirkonnad - terve hektari peale neli kohta, igas kuus-seitse-kümme hunnikut. nii mõnessegi kohta, kus sügisel olid mügrid, pole hunnikuid kerkinud Big Grin! Arvan, et neli tegelast on eraldi majandanud. Järgmisel nädalal alustan kevadise gaasirünnakuga.
Enda õu hullem, see naabrite majatagune, saatsin neile pildi, nad pole mitu kuud siin käinud:

[Pilt: 78264-naabrid.JPG]
Endal ptüi-ptüi-ptüi aias pole, aga sel kevadel tundub pilt ringi jalutades eriti hull olevat. Mõnes kohas hunnikud nii suured, nagu oleksid tegelased filmist "Värinad" kohale jõudnud! Rolleyes
See aasta on mügrid ja muttid lasknud kõvasti käike aga võrreldes 2010a pole see olukord pooltki nii hull. Mügridest lahtisaamine on suht keeruline, lombid ja sood ümberringi. Muttidega sai vahepeal tehtud ühte teist aga kasu sellest eriti pole, paljunevad nagu jänesed tagasi.Sad
[Pilt: 0102096531ee13f.jpg]
[Pilt: 01020965391e081.jpg]
(21-04-2013, 16:30 PM)MAZ Kirjutas: [ -> ]kasu sellest eriti pole, paljunevad nagu jänesed tagasi.Sad
See ongi nigu lõputu võitlus. Väga hea oleks, kui saaks muti minema oma aiast ja siis ongi asi lõppenud Smile . Aga näed sa, ei ole nii! Muidu hakkab inimesel igav!
Mul ongi nüüd igav,sest ühtegi hunnikut pole lume alt välja sulanud.Sügisel sai viimane kinni püütud ja nüüd tuleb oodata millal mõni ilmub.
Mul ka õu tänaseks puhtaks sulanud ja isegi enam-vähem ära kuivanud. Tundub, et talve jooksul lisahunnikuid tekkinud ei ole ja mutid ka tuduvad või on läinud soojematesse riikidesse suvitama. Eks näis, mis ilmade soojenedes toimuma hakkab.
(22-04-2013, 09:28 AM)ahtos Kirjutas: [ -> ]Mul ongi nüüd igav,sest ühtegi hunnikut pole lume alt välja sulanud.Sügisel sai viimane kinni püütud ja nüüd tuleb oodata millal mõni ilmub.
No milleks oodata ja igavleda, küllap on mõni lahke kaasfoorumlane nõus täiesti töökorras muti laenama! Big Grin
Pärast viid kaks tükki tagasi...
Teemakohane artikkel

Tsitaat:Muttide tõrjumiseks soovitati kodustada ka nirk või oma muruplats lihtsalt ära asfalteerida.
Big Grin Big Grin
(22-04-2013, 16:27 PM)indrek1000 Kirjutas: [ -> ]Teemakohane artikkel

Tsitaat:Muttide tõrjumiseks soovitati kodustada ka nirk või oma muruplats lihtsalt ära asfalteerida.
Big Grin Big Grin
Nirk, tuhkur? Parem hankida juba kodustatud madu ja näriliste,mutti probleem kaob üsna ruttu. Ainult sellel on suur miinus. Nimelt reptiilid pole eriti arukad ja panevad plehku. Lisaks on osad maod ka mürgised. Aga kuuldavasti ühendriikides on nii mõnigi sell endale püütoni soetanud just näriliste tõrje nimel. Kahjuks ei tea kommenteerida,kui hästi või halvasti neil see plaan õnnestus.
Möödus täpselt kuu ja oligi maadeavastaja platsis.See oli sigakaval loom,ajas Talpiridi kolm korda mulda täis,aga mügri jaoks mõeldud näpitsad tegid oma töö ära.Kui leian kaameramehe teen õppekinu ka.
Kuuldavasti toimivat köige paremini poolemeetrine kiht raudbetooni ja kunstmuruWink
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15