automoto.ee foorumid

Täisversioon: O: Dodge WC51/52 raamatud.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Ongi teemaSmile Otsin kõik mis on seotud Dodge WC. Eesti, vene, inglise keeles.

Ohh..ma väga tänan! Mis moodi seda tellitakse?
Samast sõidukist on üht-teist: skeemid, määrimistabelid jne  prof. Gribovi raamatus "Albom Amerikanskih avtomobilei" (ilmunud väikeses tiraažis peale sõda) Raamat on A3 formaadis. Kui huvi, saan Dodge puudutavatest lehekülgedest koopiad teha. http://www.album.ee/?o=292286465
Müüa ei taha?
denis23 Kirjutas:Müüa ei taha?
Ei taha, see raamat kuulub nende raamatute hulka mida vahel õhtul tugitoolis konjakit rüübates lehitsen ja kaifin!
OK.

Praegu on lood sellised et paberkandjal originaalis, koopiatena ning elektroonilisel kujul Dodge WC kohta mul on piisavalt palju inffi kogunenud, nii et praegu tänan pakkumast. Aga on väga võimalik et ühel hetkel pöördun sinu poole selle palvega et tõesti mõni koopia saaks sellest teha.

Denis
Lihtsalt infoks: on ilmunud "Dodgest" ka selline pildiraamat poola/inglisekeelsete tekstidega http://beta.album.ee/node/9224947
Peale 1945 on ilmunud eesti keeles raamat,kus on sees Stude ja Dodge põhiliste sõlmede ehitus ja tööpõhimõte.Ehk on seda säilinud ka siin kellelgi?
BARROW Kirjutas:Peale 1945 on ilmunud eesti keeles raamat,kus on sees Stude ja Dodge põhiliste sõlmede ehitus ja tööpõhimõte.Ehk on seda säilinud ka siin kellelgi?
40-date ja 50-date TPI legendaarse ja värvika õppejõu Edmund Rokki "Importautod" käsitleb Studet" ja "Dodge"
Tere!

Kui oma autoraamatutes korrastustööd tegin,jäi mul silma üks selline Dodge raamat.Kuna mul sellist autot ei ole -olen nõus selle sulle loovutama.Tõenäoliselt kulub see sulle ära.

Mati
5049138