automoto.ee foorumid

Täisversioon: Toyota Corolla '76
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Suvel sai siis ostetu. Sellest ka siin foorumis pajatasime. Mis on hetkel tehtud? Suurt midagi!Smile Auto aostust saat ei liigu, sest on pooleks kütuse toru, mis pumbast karbussi läheb. Eesti Toyota diilerite kaudu tellida seda (enam) ei saa, proovisin läbi Vene - ootan teist kuud. Kuna kavas on taastada max algupäraselt, siis loodan siiski toru saada. Kuid asi vajab tegemist, seega võtsin otsuse ja proovisin asja natukese muuta. Sai tellitud uus küt.pump, mille otsa käib voolik,mitte ei keerata sisse toru, nagu originaalis. Sai mingi ajutine ehitis valmis (et autot käima saada ja tõstukile sõita). Isegi käivitus! Kuid korraks... Sad Kõik edasised katsed katseteks jäid. Sai siis kolleegi soovitusel proovitud käivitamine eetriga - ja käis jälle!!! Nii kaua, kuni eeter karbussis oli. Jõudsin otsusele, et benss siiski pole enam benss: kuigi haiseb, aga on 3 aastat kohal seisnud, koos autoga.
Homme siis käin tanklas, kanister näpus, ja panen vanakese siiski käima!

Sel ajal, mis auto seisnud on, olen üritanud nii ühte, kui teist autole tellida. Enamus originaal osadest peale selle, et nad jube kallid on, ei ole ka tehase poolt enam valmistatavad. Sain osa plekke B-tootjatelt (k.a. tehase tellimusega), kuid siiski kõike, mida 7 aastat tagasi oli võimalik tellida, enam ei saa. Saatsin abipalve ka pleki tarnijale, ehk saab sealt miskit.

Proovin projkti loo enam-vähem ka digi-formaati jäädvustada. Saabumise pildid on kusagil arvutis - need tuleks uuesti üles panna.

Kasutades võimalust, palun uuesti abi juppide ja autode leidmisel. Minu riist on KE36 mudeli koodiga (sellest tuleks vist alustada), 2-ukseline Wagon! Kõik vihjed on teretulnud, ka sama põlvkonna teiste keretüüpide kohta.
Auto on müügis. Hinnaks 5 kilokrooni. Ei sõida omal jõul ja vajab remonti igalt poolt. Kaasa hulgem osi (k.a. kereosad), uusi. Asub hetkel Raplamaal.