automoto.ee foorumid

Täisversioon: Simson 50ccm
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas kellegil on ida-saksa mopeedi Simsoni kolvi?
mis mootor sul on?väga tore koht on www.langtuning.de kust sa saad oma simsonile kõike tellida,samamoodi võid külastada kloostrimetsa motopoodi,ma usun et sa võid ka sealt saada,sest nad käivad ka tsehhis ju juppe toomas ja seal müüakse kindlasti simsoni juppe.kunagi sai sealt kaudu käimalöömisvänt tellitud.
mul oli ka endal kunagi simson.äkki on sul pilte oma masinast näidata või mulle meilile saata,tõsiselt huvitatud oleks.


Mart.
Simsonile on võimalik hankida ka remontkolbi ja rõngaid. Kunagi aastaid tagasi käisin kloostrimetsas kodanikuga rääkimas ja ta tõi mulle remontkolbi vist läbimõõduga 42 mm (originaal oli vist 38mm). Isegi väitis veel, et sellega peaks mootori kubatuur 60cm3 olema. Simsoni seljas sai veedetud muretuimad ajad minu lapsepõlves kuna miski ei läinud katki erinevalt Minist, mis enne seda oli.
A kas keegi teab kas Simsoni kolvisõrme nõellaagrit annab eraldi vahetada või peab terve väntvõlli ära vahetama. Kui saab laagrit eraldi panna, kust siis seda laagrit saada oleks?? Ette tänades.
minumeelest tuli see laager sealt ikka eraldi välja ja oli ilusti vahetatav. kõikide varuosade osas soovitan pöörduda kloostrimetsa. simson vägavähe levinud eestimaal. käsimüügist sa vaevalt jublakaid saad.
Aitäh nõuannete eest! Lähen varsti kloostrimetsa motopoodi.