automoto.ee foorumid

Täisversioon: palju on originaali???
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
sõber siis soetas enale sellise isendi...et nüüd küsimus selles et kas need istmed on seal peal originaalid...et kas jupiteridele siis pandid ka kahe osaga istet (minu teada ainult iz 56 omas selliseid istmeid), aga kuna ma võin ka exida, siis taha teada, et palju üldse välispildis sellel isendil on originaali

Minu arvates esines ka varaseimatel Jupiteridel kaheosalist istet (võin muidugi eksida), aga sel juhul peab tagatuli kindlalt olema nn tilktuli. Need kaks asja ei käi küll kokku.

Foto halb kvaliteet ei võimalda muid detaile hinnata.
Kindlasti on valed summutid ja tagatuli. Istmed on tõenäoliselt õiged, neid oli Jupiteridel mõlemat varianti. Midagi on siin siiski segast ka - paak viitab hilisemale Jupiterile, küljekarbi kaaned aga just varasemale. Kas üks neist võib järsku olla vahetatud (esmapilgul tunduvad triibud ka vähe kahtlase asukohaga)?

Kas birkast pilte saaks? Või vähemalt andmeid sealt.
Esimesel jupiteril olid ka teistsugused summutid. Need on juba uuemad siin peal.
Segadust tekitab ka esituli, mis on vana tüüpi (suur) ning võrreldes muude detailidega väga heas korras. Ei mäleta, et esimese seeria Ю-le oleks paigaldatud vana tüüpi tuld. Lisaks veel on tulevõru värvitud, mida näen esimest korda. Ilmselt on vana latern asendatud uue varuosaga.
Õlivarda kontrollkaas on II seeria Ю oma.
Nõustun paagi, tagatule ning sumbutite mitteoriginaalsusega.