automoto.ee foorumid

Täisversioon: Bensiini välja laskmine.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Mure siis järgmine.Tegu 92.a. Opel Astraga.Hädasti on vaja bensiin välja saada paagist.(ei hakka hetkel pikemalt kommenteerima millistel põhjustel),olen proovinud ühe soovitusel,et põhja alt bensiini voolikust saab kuskilt välja lasta aga ei leidnud,teine moodus oli,keerasime sissepritse juures vooliku lahti, süüde sisse siis peaks hakkama pump lööma ja bensiini tulema,(osadel autodel on see 2,3sek) aga ei tulnud midagi.Ja rohkem nagu mõtteid polegi.Ahjaa,proovisime et voolik paaki ja imeme sealt välja aga see ka ei toiminud?On veel mingeid variante.
Tänan abi eest.
Kas labast korki põhjas pole?..
Kui Astra on karbussiga, siis ei saagi süütega asja käima. Palju kütust sees on? See soovitus, mis esimene oli, arvatavasti oli sissevoolu vooliku kohta. Aga selleks tuleks paak kallutada...
opelil hakkab pump lööma alles siis, kui mootor ringi käib (ilmselt generaatori laadimine juhib teda). Paagivälise pumbaga on lihtne - toide sinna poolraami küljes olevale pumbale peale ja ok.
kadeti puhul saab enamuse kütust välja ka paagi esiosas oleva "junni" küljest voolikute lahtipästmisel ning hiljem kogu andurikobaka äravõtmisel. Ehk toimib (paagivälise pumbaga) Astral sarnaselt.
Tegu ei ole karbussiga,sissepritse,ja kütust sees on umbes 7L.
Kui on tegu universaaliga  siis on lihtne pump maha kruvida. Vabanenud ava kaudu saad jäägid välja imeda. Kaltsu või paberiga saad selle kõige viimase nö ''ära kuivatada''. Suruõhk suures koguses oleks heasti abiks. Seejuures saaksid pumba otsas oleva filtri ära puhastada ja pumba klemmid üle vaadata ja kontrollida kui korras on juhtme otsas olev pistik. See on siis monopritsega masina madalsurvepumba kohta. Ehk on abiks.
Plastist kütusepaagile tavaliselt põhjakorki ei tehta, seega, kui on soov kogu kõnts bensiinipaagist kätte saada tuleks paak ikkagi maha monteerida, pesuvahendiga puhtaks loputada, suruõhuga kuivatada ja tagasi monteerida.
weldman Kirjutas:Kui on tegu universaaliga siis on lihtne pump maha kruvida. Vabanenud ava kaudu saad jäägid välja imeda. Kaltsu või paberiga saad selle kõige viimase nö ''ära kuivatada''. Suruõhk suures koguses oleks heasti abiks. Seejuures saaksid pumba otsas oleva filtri ära puhastada ja pumba klemmid üle vaadata ja kontrollida kui korras on juhtme otsas olev pistik. See on siis monopritsega masina madalsurvepumba kohta. Ehk on abiks.
Täpselt.Tegu monopritsega,homme proovin kõik võimalused läbi.
Tänud abistajatale.Smile