automoto.ee foorumid

Täisversioon: jupiter 3 head ja vead
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
sai sin foorumis pikalt ja põhjalikult kolatud, aga pole konkreetset midagi sillma hakanud. Nimelt sooviks teada kasutajate arvamusi jupiter 3 headest ja halbadest külgedest. Sai ise üks soetatud ja siiamaani (umbes 30 km olen sellega ise alles sõitnud) on avaldunud järgnevad vead: eelmise omaniku poolt paigaldatud küünal oli liiga tugevalt keeratud ja vindi lõhkunud ära (mille õnneks saan korda, olen ennegi silindrikaane sisse lasknud pukse paigaldada) ning esiamordid kolisevad kui august läbi sõita ning karbuss laseb bensiini läbi, kui kraan lahti jätta. Ülejäänud asjad on tipp-topp, mootor läks peale 3 aastat seismist 2. vändalöögiga tööle, kusjuures paagis oli veel 3 aastat vana bensiin.
pildid ka: http://tazavi.planet.ee/tsikkel/

et sooviks siis teiste kasutajate arvamusi, mis kestab jupiteril ja mida võin hakata kilodekaupa kokku ostma ja vahetama.
Esiamordid võivad kolksuda kuna õli pole sees,karburaator lekib kuna tihendid pole enam korralikud.Mootori kokku ja lahtivõtmisel tuleb kindlasti meelde jätta käigukasti seibide asukoht ja et hooratas saaks korralikult kinni keeratud(olen kohanud väga paljusid mootoreid,kus hooratas on lahti tulnud ja loksutanud kiilupesad ära ja karteripooli ka kulutanud).Muid asju mina isiklikult ei oska öelda,et need lausa karjuvalt laguneksid.Eks iga asi laguneb rohkem kui omanik ei oska masinat korralikult hoida. Eks siin ole teisigi IZ-i omanikke kes oskavad rohkem seletada,mis hea ja mis halb.
Otsingust leiad jupiteride kohta kümnete lehekülgede kaupa infot, eks alusta algusest, loe läbi, ja järelda ise. http://forum.automoto.ee/search.php?acti...order=desc
renxx Kirjutas:Otsingust leiad jupiteride kohta kümnete lehekülgede kaupa infot, eks alusta algusest, loe läbi, ja järelda ise. http://forum.automoto.ee/search.php?acti...order=desc

eks need ole mul juba läbi loetud küll. Samas, jupiter 4 pole ikka päris jupiter 3 kah Wink 6V ja 12V on ikka erinevad voolud, elekter teine neil, süütemängud teised jne. Et siia teema alla siis sooviks nagu koondteemat jupiter 3 kohta, foorumi otsingu tulemustele olen mitmeid päevi ja õhtupoolikuid kulutanud, eks mul mingi ülevaade ja järeldused ole ikka tehtud (mootor lihtne ja käigukast lollikindel, jne)
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=14355

Siin näiteks on selgelt kirjas mis masinaga on tegemist, samas on juttu ka, mõned probleemid lahendatud ja küsimused vastatud.

Aga ei, Sina tahad ju oma päris oma enda teematRolleyes
sry, tõesti ei olnud vist NII põhjalikult vaadanud seda foorumit.. nii et võib teema lukku panna või kustutada.