automoto.ee foorumid

Täisversioon: Iz plaaneta 1
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
selline mure et esimene käik ei taha korralikult sisse minna ja sõiduajal on suht raske madalamaid käike sisse panna läheb kogueag tühikäigule. milles probleem wõibolla. sidur ja kahvlid on korras.
Võta kast laiali ja vaata lülitusmehhanism üle. Äkki on mingid selle detailid piirkulunud, mis põhjustab käikude rasket liikumist?

(Muide, sellist ratast nagu IŽ Planeta 1 ei ole olemas. On olemas IŽ Planeta ja selle järglane IŽ Planeta 2 ning siis uuemad ja moodsamad mudelid...)
kõik osad on korralikud pole kulnud, aga ma kardan ise seda et kui ma käigukasti kokku panin, siis wõis mõni seib wahelt ära jääda . Kas see võib kah sellsit efekti anda w?? ja kust saaks netis täpse käigukasti joonise, kus oleks toodud ära kõik tetailid mis paiknewad võllidel
Miskipärast ma ei usu, et mõni seib puudu on, sest Iz´i käigukast suudab ka suurte loksudega korralikult töötada. Teoreetiline võimalus on, et võll, mille peal kahvleid jooksevad, on ühe hamba võrra nihkes. Samuti on selline selline asi juhtunud kunagi, et käigukang sai ühe nuudi võrra madalale pantud ja alla vahetamisel läks vastu jalarauda ja tekkiski selline probleem, nagu sul on parasjagu.
hmm seda nihke wärki ma ise kyll ei oska õelda Big Grin aga ega keegi ei oska õelda kas pärnumaakonnas on mõni wselline inimene kes paneks unepealt sellisemootroi kokku, siis wõiks wiia tema kätte kui on olemas. sest ise nagu ei ole ennem sellega kokku puutunud
Seibide puudumisel pidid suht tõsised probleemid tekkima käikude sisse saamisega, kui ma ei eksi olid konkreetselt vist 1 ja neljas mis ei taht sisse minna.Ehk keegi komenteeriks lähemalt asja.
renxx Kirjutas:Seibide puudumisel pidid suht tõsised probleemid tekkima käikude sisse saamisega, kui ma ei eksi olid konkreetselt vist 1 ja neljas mis ei taht sisse minna.Ehk keegi komenteeriks lähemalt asja.
2 ja 3 jäävad nagu puudu,muud pole küll täheldanudToungue
kusjuures mul ongi see et 2 ja 3 on raske sisse saada nii kõrgematelt käikydelt madalamatele ja ka watupidi. ja esimene ei lähe sisse :S:S aga kas keegi pakub hoopis järsku mulle korralikku käigukasti.
Kui läheb üle käigu vabale siis võib viga olla piirajas-ehk selles vedrus mis vänta keskel hoiab.Kontrollida saab nii,et paned käigu siis pool nõksu edasi ei tohi kang enam minna.