automoto.ee foorumid

Täisversioon: järjekordne ränk avarii
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lugege seda ja arvake mida tahate: http://www.krimi.ee/2006/11/04/raskes-av...m-inimest/

Ise arvan, et Eestis ei lähegi liikluskultuur paremaks, ainult hullemaks. Muudkui surevad süütud inimesed ja nüüd ka näitleja. Ise endal on küll väga kurb meel praegu selle uudise peale Sad Puhaku Dajan Ahmet rahus ja loodame, et kõik teised saavad terveks. Kus juures õnnesärgis on sündinud ka Madis Milling, kes kaubiku taga sõitis ja ka Dan Põldroos, kes kaubiku ees oleva autoga sõitis.
Mina arvan, et too Rednar Annus on üks kummaline kuju. Mõni aasta tagasi see oli, kui ta linna peal kloppi sai, nii et kuid hiljem rääkima ja käima pidi õppima.
Nüüd siis selline ränk laks. Nagu kaljuserval käiks läbi elu.
Igasugu parateaduste harrastajatele pakuks mees arvatavasti huvi. Mina neid ei harrasta, aga kulme kergitama paneb küll.
Mõni koht on kui Bermuda kolmnurk- alailma on kraavikallas kraabitud ja stanke, tuleklaase ja peeglijuppe kraavipõhjas. Tee ise väikse lookega, mustkattega, hea nähtavusega. Lähedal ei ela kenasid tibisid, ka baarid kauuugel. Kui kõik see raud ja plast meetriste vahedega paika panna, saaks kena friedhofi. Ja tõesti keegi pole otsa saanud siiamaale. Isegi belarussi kabiini jäi niipalju ruumi, et mees sai hommikuni magada...
[Pilt: 1]
Meite kandis ka ühed kurvid mis püüavad osad mehed kinni.... aga ei mäleta,et keegi oleks elu kaotanud. Olen mõelnud,et kui kõik sõidukid kraavi uuesti loopida,ei oleks vist vaba kohta enam.
Kuskilt lõuna poolt Otepääle või Puhja liikudes on ka mägine ning kurviline tee, mille kriitilisemates kohtades vineertahvlid puksiirabi numbritega.
Ennevanasti sai Otepää-mail sõidetud. Kusagil Ilmjärve ja Vidrike vahel on salakaval kurv, mis hakkab Ilmjärve poolt tulles justkui laugelt ümber mäe keerama ja muutub siis üha järsemaks ja järsemaks ning ära ka niipea ei lõpe. Ette näha pole mitte essugi. Väliskurvis aga on järsk perv ja tüki maad allpool pehme põld. Surma ei saa, aga autosid olla sealt põllu pealt juba vene ajal korjatud. Huvitav oleks teada, kuidas bemmivendade saak on?
Üks hea väljakutse bemmivendadele on veel põhjarannikul Juminda poolsaare tippu viiv tee. Kitsas ja jube kurviline, saja-aastane võsa kahel pool tee ääres. Big Grin
Bemmi vennad bemmi vendadeks aga seal kandis veelgi selliseid "asfaltkatseid" mis teinekord perevaguni omanikelgi vere keema pannud Big Grin
Vanarahvas teab rääkida, et ennevanasti olla Kalevipoeg Paluküla Hiiemäelt jaanilaupäeva öösel märgamud, et võsavillem Valtu mõisa ja Rapla kiriku vahel (hilisemal Kõpsoni karjamaal) märahobust ja selle varssa murrab. Kalevipojal olla varsast kahju hakanud ja võtnud siis luisukivi ning visanud sellega hundi pihta. Hunt ollagi hukka saanud, aga varss vaeseke olla ka kivi alla jäänud. Praeguseni seisab (lamab) see kivi Rapla-Türi kiirtee kõrval. Ime, et hüperaktiivne rahvuskangelane mõnele autole esiklaasi ei põrutanud.
Antud kivi saab ilmselt näha ka eelseisval Raplamaa vanajalgratta mõisasõidul , samuti on selle kivi ja muude vaatamisväärsustega seotud ka Endelipojaga juhtunud muistendeid...