automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kust leida töökojapukke
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kõik kohad on täis erinevaid kolmjalgseid toestuspukke, paraku ei küündi need reeglina kõrgemale kui 500 mm. Ise olen aga lausa käes hoidnud pukki, mille töövahemik algab sealt ca 500 mm-st ja lõpeb kusagil meetri peal. Birka järgi oli vene tööstustoodang. On kellelgi taolisi üle või teab, kes selliseid müüks?
Huvi on just originaali vastu, täna kasutan endatehtuid ja saab suurepäraselt hakkama. Aga originaal on originaal.
Odavamad Biltema...
Kallimad mitmes tööriistapoes müügis.
Ega ta ainult kolmjalg ei pruugi olla. Ma teind ka ise veoka tarbeks. Kaks eri mõõtu nelikantrauda, mis teineteise sisse mahuks (nood olid u. 10x10 cm ja 5mm seinaga) , 30x30 cm lapatsid alla, väike lapats ülemisele ka. Vinklist toed nelja nurka, natuke aukude puurimist ja valma. Kuskilt poest ei saa nii ägedaid. Scaniat pidas ülal küll ja küll, oleks vist kahtegi kandnud. Wink
Kolmjalg on selles suhtes kõige parem, et ebatasasel pinnal on teda kõige kergem stabiilseks saada.
ma arvan et sul oleks mõttekas kuusakoskist otsida sealt leitsin mina nii mõndagi huvitavat
väikemoto Kirjutas:ma arvan et sul oleks mõttekas kuusakoskist otsida sealt leitsin mina nii mõndagi huvitavat

Näiteks Tartus Kuusakoskis kolamine on täielikult ära keelatud. Tänud inimesele kes toppis enda nina kopa alla, ning oleks äärepealt rauajupiga pikku pead saanud. Veelkord tänu sellele inimesele. Seetõttu on lubatud alates novembrist vaid sinna raua toomine, ringi "luusimine on keelatud"


Kui sa vajad kolme jalaga pukke, siis mul peaks neid olema. Kuid nad on ju vaid 40cm. Vedelevad mul garaazis, ei ole jõudnud/tahtnud vanarauda vedada.