automoto.ee foorumid

Täisversioon: Pobeda söitma
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere,

Kas leidub mees, kes on nõus tulema ja vaatama minu 1955 aasta Pobeda asjaliku pilguga üle ning ytlema mis puudu ja mis üle. ´Masin tundub igasti komplektne kuid käima ei lähe. Ka selle vea võiks parandada. Lühidalt pakun 500 krooni Tallinna mehele, kes paneb mu masina sõitma. Transport minu poolt, kuna masin asub Tuhalas(30 km Tartu poole)

Jüri
Kardan, et tegu on pikalt seisnud masinaga, millisel juhul on seal töid-tegevusi mitmeks päevaks. Mõned neist:
- bensiinipaagi ja toitetorustiku läbipesemine;
- karburaatori täielik osandamine puhastamine ja montaaž;
- süütesüsteemi ja süütenurkade ülevaatamine.

Õlivahetused, jooksvad määrmised jms oled vast ise ära teinud.
Mis puudu, mis üle on võimalik üle vaadata ka asjalike piltide põhjal. Sel juhul pead need siia üles riputama või saadad lingi kus need võiksid asuda. Käima panemine on aga juba veidi keerulisem protsess kuna seisnud autol võib väga erinevaid probleeme olla.
Kiire abi:
Üle tasuks vaadata kas käsitsi bensiini üle pumpamisel tuleb bensiini (pump asub mootri kõrval ja sellel on väike sang küljes). Kui ei siis kontrolli üle pumba membraan. Üle tasuks vaadata ka mis seisus on bensiini paak ja torustik. Kui need osad kontrollitud ja küte karburaatoris keera maha küünlad, puhasta need ja kontrolli küünlajuhtmete korrasolekut ning "piipude" ja jagaja otsa ühendumist. Veel tasuks maha võtta korra jagaja kaas ja vaadata kas rootor on paigas ja kontaktid puhtad. Ehk on abi. Edu