automoto.ee foorumid

Täisversioon: IZ-56 raami number
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Küsimus siis IZ-56 kere/raami numbri asukoha kohta. Pole varem selle ajastu vene rauda omanud, nüüd tahakski teada, kas tollel pillil peale nn. birka veel kuskil mingeid numbreid asub, mida tuvastada? Dokumentidega on hetkel raskusi, kuna eelmine omanik tuleb esmalt leida ja võibolla on lihtsam tee ARK-i vastav avaldus hoopis kirjutada.
kui ma omajagu taastama hakkasin siis sai kah lollipeaga see plekk eest ribadeks lastud liiwapritsiga ja sealt ei olnud wõimalik enam midagi lugeda eriti. Otsisin mis ma otsisin aga ei ole kuskil seda numbrit , ma tean et osadel on seal tagu amordi juures raamikyljes ja osadel on ka ees selle plekk plaadi kõrwal raamisees, aga mul ei ole kuskil, on ainult mootorinumber mis kalpib tokumentidegaBig GrinBig Grin niiet kui keegi teab kus wõiks peituda too numberi siis ma tahaks kah wäga teada tahaks masina uuesti arwele saada :d
Raaminumber peab olema sisse löödud veel raamil.Uuri seda poolt ,kus asub aku.Peaks olema küljekarbi juures üleval(amort kinnitub ka selle koha peal)
Birkasid(uusi) müüb üks Põlva mees,olen Tema numbri kahjuks ära kaotanud.Otsige ülesse ja saate uued birkad osta Tema käest.
kas seesamune Põlva mees teeb täitsa uued birkad, mis kõlbavad ARK-le? mul nimelt lükati kleepekad peale ARK-s jupp 3 arvelevõtmisel Sad esihargi küljes pani ARK mees kleepsu viltu, üks ääär jäi narmendama, küsisin, et kas ma tohin selle ära võtta ja ise liimiga korralikult panna, mispeale tema vastas, et las jääb nagu on, oma viga, et markeerimata masina ostsid. Tahaks just selle nõmeda kleepeka asemele korralikku plekist birkat. (neediaugud tuleb siis kah puurida, kuidas ark suhtub "kandevelemendi modifitseerimisse"?)
Birka on mul täitsa olemas, ainult et üle värvitud. Tahan lihtsalt vaadata, kas selle sildi ja raami numbri ja mis iganes muud andmed seal on, teiste leitavate numritega kerel ja ehk mootoril kokku lähevad - kuna dokumentide teema tuleb päevakorda, siis parem oleks kui kõik ilusti klapiks. Sai ARK-i helistatud ja öeldi, et tuleb viimase omanikuga vabas vormis ostu-müügi paber vormistada ja siis sooviavaldus selgituste-põhjendustega mõne ARK osakonna juhatajale. Sai alles teine ostetud ja vaadata olen jõudnud siit-sealt väga vähe, pilte sai küll tehtud. Ilmselt tutvustan oma esimest iz-i, mis õige pea algosadeks muundub ka eraldi teema all. Aga ma uurin seda akukasti poolset külge Smile Tänan.
Birkad on tühjad ja ise pead õiged numbrid peale lööma,kui juba arkist oled saanud selle klepsu,siis las tema olla seal.
NB! Kui kleepsul olev number on sama,mis vanal birkal,siis soovitan uue birka panna ja kinni neetida vana koha peale.
ehk siis minu väike lootus birkat saada tuhmus.. kuna mu raaminumber algab tähtedega ARKEST ja dokumentides kirjas "RK markeering" (mitte ARK, vaid RK) Eelnevalt pole mul mitte midagi raami küljes olnud, 90ndate keskpaigas antud dokumentidel oli kirjas VIN koodi kohas 'MARKEERIMATA', nüüd siis tobedad kleepsud, millega peab leppima (hea et ei roosteta raam, muidu oleks seis eriti nutune, sest need ark "spetsialistid" oleks selle kleepsu lahtise rooste peale kah pannud, kes kuressaare ark-ga kokku puutunud on, teab seda suhtumist/käitumist seal).
praud Kirjutas:Aga ma uurin seda akukasti poolset külge Smile

Täpsemalt amordikinnituse kohal peaks see olema. Samas ei pruugi ka olla, sest Planetadel, mida alguses (kusagil 61 või 62 aastal) ka paraleelselt 56-ga toodeti, ei olnud seal enam raaminumbrit (tähendab minuteada ei olnud neil enam üldse raaminumbrit mujal, kui birkal).
paf Kirjutas:
praud Kirjutas:Aga ma uurin seda akukasti poolset külge Smile

Täpsemalt amordikinnituse kohal peaks see olema. Samas ei pruugi ka olla, sest Planetadel, mida alguses (kusagil 61 või 62 aastal) ka paraleelselt 56-ga toodeti, ei olnud seal enam raaminumbrit (tähendab minuteada ei olnud neil enam üldse raaminumbrit mujal, kui birkal).


tõsi ta on ma olen oma raami täielikult läbi waadanud pole mitte kuskil numbrit, peale birka, on ainult mootori number ja toejalapeal on kah mingi number aga see ei ühti millegagiToungue