automoto.ee foorumid

Täisversioon: iz planeta 2 veljed
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kas 67 aasta planeta 2 on kroom veljed originaalis või on singitud kodaratega?
67.a. Planeta-2 on värvitud veljevõrudega (tsikliga sama värvi) ja nii kodarad kui ka kodaraniplid on tsingitud
zyndapp666 Kirjutas:67.a. Planeta-2 on värvitud veljevõrudega (tsikliga sama värvi) ja nii kodarad kui ka kodaraniplid on tsingitud

Paraku pole see nii. Enamus tulid küll värvitud velgedega, aga juba vähemalt aasta varem hakati paigaldama ka kroomitud 19-tolliseid velgi.
tuginen puhtalt isiklikele kogemustele mis Planeta-2 vallas piirduvad paarikümne nähtud rattaga. Kuna ühelgi nendest ei olnud kroomvelgi siis arvasingi et kõik olid värvitud velgedega, aga võta näpust...Rolleyes
Selles suhtes on sul tuline õigus, et 19-tollised kroomvelgi esineb väga harva. Samamoodi on 2.seeria üleni kroomitud summutajatega (summuteid leidub muidugi lademes, pandi neid ju ka 3.seeriale külge, aga pean silmas just 2.seeria mootorrattale tehasest panduna). Siiani olen neid näinud komplektis kroomvelgedega, mistõttu kaldun arvama, et neid komplekteeritigi koos. Seda aga puhta kullana ei võta, sest eks kruviti detaile külge teinekord just nii, nagu laos ees seisis või front lubas.
hmmm, nüüd küll ei tea kummad ma teha lasen kas kroomveljed või siis tsingitud kodaratega ja värwitud võrudega:S, kahju et ühtegi pilti pole sellest alles enam.
veidi OT aga kas jupiter 3 puhul on kroomveljed tavaline nähtus? endal mul 2tk on kroomveljed all ja 1 kroomitud seisab tagavaraks kah..Rolleyes
mitme tollised sul on need veljed jupiter 3?
minuarust peaks kõigil izhidel olema üks veljemõõt - 19 tolli. Samas, kui ma väga puusse panen, parandage mind Smile

edit: nüüd kiirelt uurides, on jupiter 3 all ka 18" veljed Sad nii et tont seda teab, mis mõõtu minu veljed on Toungue
on olemas 18 tolliseid kah mingilt maalt hakati kasutama 18 tolliseidToungue mul endal on kah 19 aga ma ei oel kindel et kas kroomitud wõi mitte , ei osak ennem midagi nagu teha kah lasta:p tahaks ikka wõimalikult originaali saadaToungue
Kunagi 80.ndate algul sai isa J-3 (6-7 aastat seisnud) üles putitatud.Sellel olid küll 18" kroomitud veljed.Aga korv oli J-2 oma ja sellel oli 19" värvitud velg,kodarad tsingitud.Velg oli sama värvi korviga.Aga klassivenna J-2 l olid 19" värvitud veljed.Ei ole 100% kindel,aga minu arust olid sellel J-2 l ka summutid värvitud.
Suht OT aga kas see värv seal sumbuti peal on kuumakindel?
Erinevusi tavaversiooni ja kroomitud pöidade ja summutitega versiooni vahel - nimetagem seda teist luksmudeliks - on ilmselt veelgi.
Luksmudel evis üldjuhul erinevat värvitooni.
Rummukatteid leidub minu käes kolme eri sorti - alumiiniumist, raudplekist tsingitud ja raudplekist kroomitud. Luksmudelile kuuluvad kroomitud katted.
Ootaks veel tähelepanekuid erinevuste kohta.

Küsimus suurele ringile: kas toodeti ka külgkorviga luksmudeleid või siis eraldi "luks-korve"?

TimmThaler Kirjutas:...kummad ma teha lasen kas kroomveljed või siis tsingitud kodaratega ja värwitud võrudega...
Vist peab veel korra kirjutama, et kõigi mudelite kodarad on alati tsingitud.
indrek Kirjutas:Rummukatteid leidub minu käes kolme eri sorti - alumiiniumist, raudplekist tsingitud ja raudplekist kroomitud. Luksmudelile kuuluvad kroomitud katted.

Kas rummukatete mõõdud on samad? Mitme triibuga need on?

Minu 1966.a Jupiter-2K omab kroomitud summuteid ja velgi. Põhjalikuma uurimistööni pole veel jõudnud, aga korvi juures hakkasid silma tagumised "tiivad", mida osadel pole. On see tingitud nn. luksmudeli iseloomust, aastaarvust või erinevates tehastes tegemisest, selle kohta mul veel info puudub.

Kas kellelgi on säilinud originaalkomplektsuses 2.seeria Planetat või Jupiteri? Või vanu fotosid? Saaks võrrelda, olen seda juba ammu plaaninud. Tehase- ja kataloogifotod on mul küll olemas, aga "näitusemasinad" olid enamasti veidi erinevad. Nende külgkorvidega on aga hoopis segased lood.
Ma otsustasin ära et lasen kodarad ära tsinkida ja võrud kerewärwi, siis peaks norm jääma kyll, wist
OT:kuram ma ei saa aru, miks noored kasutavad V asemel W tähte. Minu jaoks on see debiilne ja ebasünnis!
klaabu Kirjutas:Kas rummukatete mõõdud on samad? Mitme triibuga need on?
Alumiiniumist ning kroomitud katete mõõdud on samad. Alumiiniumvariant kuulub kindlalt teise seeria värvitud pöiaga Planetale.
Tsingitud variandil aga 3 triipu ning ka profiil veidi erinev. Mille oma?
klaabu Kirjutas:... tagumised "tiivad", mida osadel pole. On see tingitud nn. luksmudeli iseloomust, aastaarvust või erinevates tehastes tegemisest...
Niipalju tean, et 69. aasta tavamudelil neid ei esinenud. Kas korvil leiduvad nende kinnituseks lisa-auke?
Vaata ka, mis materjalist on külgkorvi tagumist iluliistu kinnitavad kaks erilise kujuga klambrit.
ats97 Kirjutas:OT:kuram ma ei saa aru, miks noored kasutavad V asemel W tähte. Minu jaoks on see debiilne ja ebasünnis!

   See veel väike viga minu arvates. Aga siin mõned ei tunnista ühtegi kirjavahemärki, rääkimatta suur- ja väiketähtedest. Aga see W võibolla USA presidendi auks ja kiituseksToungue