automoto.ee foorumid

Täisversioon: Mida arvate Pannooniast?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Palju olen kuulnud, et see pidavat väga halb ratas olema?Et laguneb kergelt ja varuosi pole saada.Jutt käib enamasti pannonia t5 kohta mis siin vähe rohkem levinum on.Kellegil antud masinaga kogemusi ja mis te sellest aparaadist arvate?
Sellega on nii, et üks ütleb et on hirmsat elektroonikat täis ja laguneb "õudsalt".Teine aga ütleb, et nii hea masin...et üldse ei pea remontima, võta nüüd näpust kumb jutt õige on.Ma arvan, et ise peab järgi proovima siis saab teada mis masin on! Minu teada on juppe t5-le küll(vähemalt minu elukoha ümber).
Aga minu arust stiilne masin(eriti külgkorviga)
Eks see lagunemise jutt tule ikka kehvast leistade ja istmevahelisest tihendist.Ise pole küll seda omanud ,aga remontinud ja sõitnud küll ja ei ütleks,et kehva on.Tuleb lihtsalt ühekorraga asi täiesti korda teha ja sõidab nii,et mühisebToungue
http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=18198

Ma arvan, et üks vana teema peaks sind aitama (mind igaljuhul aitas)
Pole küll Pannonia, aga asi on põhimõttes Smile
Meil poistega oli ka '80-ndate keskel üks 'Pann' . Aga see lagunes ära selle tagajärjel ,et ta ei kannatanud krossitamist välja . Käigukastis kadus algul üks käik ära siis teine ja lõpuks oli 'kõik' . Aga muidu jõudu oli tal küll heaste . Ette kahvli vahele andis panna kärnkummi ,tagakiige oli aga nii kitsas ,et sinna ei läinud ükski normaalne 'kärn' .
Kahjuks ei tea ma ,mis sellest isendist lõpuks sai !
vs
-AsjaPulk- Kirjutas:http://forum.automoto.ee/showthread.php?tid=18198

Ma arvan, et üks vana teema peaks sind aitama (mind igaljuhul aitas)
Pole küll Pannonia, aga asi on põhimõttes Smile

Veidi vale link.See sama teema ju?
Aga ma arvan, et tean mis teemat sa mõtlesid.(Juttu oli vene aegsete tsikklite kvaliteedist?)
Vanem vend rääkis panooniast kui ühest kõige mõtetumast rattast üldseBig Grin
Mina sain endale vanavanaisa Pannonia, mis oli juba selleks ajaks küllaltki läbi aetud. Üheks suurimaks miinuseks loeksin käigukasti. Käigud kipuvad sel kergelt otsa saama, eks see sõltub ka muidugi omanikust mingil määral, kuid pole kogenud, et vene mootorratastel nagu iž ja voshod see nõnda laguneks. Masin ise pidavat küllaltki töökindel olema ja päris kena jõuline oli ka(madalatel pööretel tuksus meeldivaltWink ja kolmanda käiguga sai kohapealt kahekesi ära sõidetud, kui veel 1 ja 2 käik puudusid). Minu arust on küllaltki omapärane lähenemine mõne detaili poolest nagu näiteks ketipingutamine - mulle isiklikult ei meeldi. Eks ole ka teisi plusse ja miinuseid, aga minu arust on need häirivamad/olulised.