automoto.ee foorumid

Täisversioon: auto tagasild kärule
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Oleks vaja võimalikult sobivat tagasilda, millel oleks torsoonvedrustus. Vaja oleks see paigaldada väikesele paadi järelhaagisele. Millise auto oma võiks sobida kõige paremini ja mida oleks lammutusest odavalt saada?

Igasugused kogemused oleks teretulnud. Ka pildid, kui keegi on ise paadikäru ehitanud.
Hea madal tagasild oleks Audi (80 kõik versioonid v.a 4x4) . Probleem on vedrustusega aga lammutustes laialt saadaval.
Andre Kirjutas:Hea madal tagasild oleks Audi (80 kõik versioonid v.a 4x4) . Probleem on vedrustusega aga lammutustes laialt saadaval.
Audi 80 on jah hea, aitasin onul ühte sellist masinat lammutada, siis ta ehitas ka tagasillast käru...
Kunagi oli laialt kasututatav selleks otstarbeks Saab 99 e. 900 tagasilda. Pohjuseid mitu: odav, ketaspidurid ja originaalis 15" veljed.
Tänud vastajatele, Saabi teema tundub eriti intrigeeriv Wink

Kui kellegil on pilte iseehitatud kärudest (paadikärud eriti) oleks huvitav näha.
Ford Courier pirukakäru all on torsiooniga tagasild. Annaks enda oma aga natuke veel vaja sõita. (Senikaua kuniks putka veel ülalpool püsib....Wink
Peugeot Partner ''Pirukas'' omab kah taga torsioovedrustust. Suhteliselt lihtsalt remonditav.
weldman Kirjutas:Peugeot Partner ''Pirukas'' omab kah taga torsioovedrustust. Suhteliselt lihtsalt remonditav.

Lammarites peaks neid juba saada ka olema, aga samas näiteks Berlingol(Partneri kloon) on tagasild üks nõrgimaid kohti. Arvestades seda, kuidas neid kasutatakse võib leidmine keeruliseks osutuda.
Berlingo tagasilla eest küsitakse lammutustes u.5000-.Tema remont võib aga kujuneda üle 10000- maksvaks.Sama põhimõttega aga kergemalt monditav on Peugeot 206-e tagasild.Temal saab õõtsad kergemini silla küljest lahti(eeliseks Berlingo silla ees see,et seda toimingut saab teha silla olles auto küljes).Laagrd ja simmerid on muidugi mõlema ,,haige,,koht kuid Berlingo sllad saavad üldjuhul rohkem koormust kui 206-e omad ja on tihti ,,lääpas,,.
Kõige parem tagasild käru tegemiseks on Fiat Ducatol. Ta on lai, tugev, lehtvedrudega ja suure kandejõuga. Juhuslikult on mul selline koos autoga pakkuda. Maksab kõigest 5000.-
Auto sõidab ja isegi ülevaatus kehtib. Kui juba käru teha, siis universaalne.