automoto.ee foorumid

Täisversioon: K: Opel Vectra '89 uksepolstri eemaldamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

hanno

Tere,

soov maha kruvida esiukse polster. Selleks on tarvis eemaldada aknatõstuki(manuaalne) käepide, mille taga olev splint vms tuleks eemaldada. Tundub, et siin jääb oma mõistusest väheks. Kes teemaga kokku puutunud, ehk oskab soovitada mõne nipi? On see üldse teostatav ilma mingit spetsvõtit omamata?

Tänud vastuse eest.
Selle splindi eemaldamiseks sobib imehästi mõnest tugevamast traadist konks.Algul painutad kruvikeeraja abil natu seda polstrit vändast eemale,et näeksid seda splinti,paned selle konksu sinna splindi taha, võtad kruvikeeraja ära ja püüad vaikselt splindi ära tõmmata.Edasi ehk oskad ise toimetada.Loodan,et said minu segasest jutust midagi aruToungue
See on enamusel autodel nii,splint on yhest kyljest lahtine,sealt poolt lykkad millegagi,noa,kruvika vms.Peaks saama ilma eririistadeta hakkama kyll,natuke pusimist lihtsalt.
see konksuvariant siiski parem,mul piisavalt kogemusi ses vallas autoteeninduse ajastToungue
Jah, kas kruvikas või traat. Peaasi, et vaatad, et see splint sul kusagile minema ei lendaks =). Tee seda nii, et auto uksed-aknad on kinni!
Minu "know-how" splindi eemaldamisel seisneb selles, et kitsas lapik kruvikas pannakse risti vastu vända võlli (seal, kus see lukusti on) ja siis keerata vänta. Splindi ots sõidab vastu kruvikat ja pisut edasi vändates hüppab oma ühe poole pesast välja. Kui seda aeglaselt ja ettevaatlikult teha, on lootust, et splint lendama ei mine.