automoto.ee foorumid

Täisversioon: Carlube
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

vada

Mis te niuksest õlist arvate nagu CARLUBE poolsynt?
Kas keegi kaustab ka ?
Kas see on see mida müüakse Maxima kauplustes?

vada

Big GrinBig GrinBig GrinBig Grin väga naljakas Big Grin
Ei automaailmast ostsin
Olen kasutanud eelmise õlivahetusvälba ajal Audil 2,3 l. Üle 25-se külmaga pold eriti hea nagu poolsündid ikka, külma mootorit vedas väga vaevaliselt käima. Praegu kasutan Carlube täissünti. Kahjuks pole külma olnud, et õli külmataluvust testida. aga kah Automaailmast ostsin.
olen kasutanud peaaegu pidevalt alates 2002 aastast, kahel autol kokku ca 80000 km, nüüd läheb kolmandale. Õli hind on lihtsalt nii hea, mõnikord on olnud müügis isegi 40kr/liiter.
Midagi muud erilist ei oska öelda, ei head ei halba.  Mingit mõju hüdrotõukurite käitumisele pole täheldanud; kui on olnud tiksumine juba varem, on see jäänud samaks, muutust pole märganud.
Teiste õlidega (ntks BP Visco 3000) vaheldumisi kasutades pole kah erinevust täheldanud - õlikulu ja määrdumine olid samal tasemel (st. sellel konkreetsel mootoril polnud kumbagi kummagi õliga).
Eelmisel talvel Carlube poolsünteetilise õliga läks -25 juures käima küll ja ilmselt suutis õli ka hüdrotõukuritest läbi roomata, sest külmale mootorile iseloomulik tõukurite plagin ei suurenenud ega kestnud liiga kaua.
Lisaks kah 8 vahetust poolsünti.Autoks 124 2,3.