automoto.ee foorumid

Täisversioon: Kommentaarid nähtud masinast.
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tervist, teema mõtteks vahetada infot masinatest, mida keegi kuulutuse järgi kuskil vaatamas käinud. Kirjutama sundis juba mitmes masin mis ei vastanud päris ettekujutusele piltide järgi arvatust.
Käisin vaatamas 65.a musta Gaz-21 millel hinnaks 9900.- Kas see hind on vähe või palju, jäägu igaühe enda otsustada. Pildid olid tehtud suht kaugelt ning seal oli masin loomulikult kobedama külje pealt. Antud eksemplar oli eelnevalt mitu aastat seisnud väljas ja langenud ka rüüstajate objektiks, tagumise ukse küljeklaas katki, uksekäepidemed minema tassitud ning lisasoendus lahti kistud.
Auto istmed vajavad taastamist. Ukse polstrid olid küljes. Masinal on läbiroostetanud tagumine vasak poritiib, kroom on kaitseraudadel muutunud täpiliseks. Masin ise on üle värvitud, algselt olnud sinine. Vahendaja väitel pidavat masinal olema uus mootor ja nina vahetatud. Antud eksemplari juures tööd jätkub, päris lootusetu olukord pole. [attachment=24698][attachment=24699][attachment=24700][attachment=24701]
Auto leidis uue omaniku eelmisel pühapäeval e. päev pärast kuulutuse sisestamist. Tänaseks on uue omaniku nimel. Osteti põhiautoks, doonor on eelnevalt olemas.