automoto.ee foorumid

Täisversioon: Voshodi piduriklotsid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Probleem siis selline, et piduriklotsid on masinal väga ära kulunud ja nö. peale keeramine enam ei aita. Oskab keegi öelda, kas kusagil müüa ka on eraldi klotse (16 tolli velg) veel kuskil motopoes või tuleb hakata uusi katteid peale panema?

Ette tänades
Mikk
Usun et suudad vajalikud klotsid leida igast Vene mootorratastega tegelevast motopoest. Tallinnas Kloostrimetsa omast näiteks ja Tartust Brauerist. Igaks juhuks võid ju vana klotsi kaasa võtta et kohapeal võrrelda. Ma pole kindel kas need on läbi aegade kõik samasugused olnud.

Uute katetega ei teki vist samuti probleeme. Pidurimeister Tallinnas Veerenni tänaval lahendab selle mure.

Terv,
Vallo
Sai oma IŽ-i 4 piduriklotsi ka sinna Pidurimeistri OÜ-sse viidud. Saab näha, milline tulemus tuleb. Üks klots öeldi 100 EEK maksma minevat. Noh, hunt temaga, saavad uued katted originaalsetele teraspõhjadele, mitte mingitele alumiinium plännidele, nagu poes müüakse. Teiseks on alumiiniumneetide leidmine ikka eriti põnev tegevus, neid pole seni suutnud poodidest leida, et ise klotside neetimist võiks teha. Lubati ka seda, et kõik sodi põlevat klotside liimimisel kuivatusahjus maha ning klotsid värvitakse pärast üle. Näis. Igatahes osavalt on ennast ära peitnud. Jõudu orienteerumisel.

kaido87

Mul läks kunagi enda voshodil piduriklots pooleks, sest üks vend hüppas pidurihoova peale. Siis ei leidnud uut klotsi ja pidi sõitma ilma piduriteta, kuna ees ka klotse ei olnud. Probleem sai lahendatud tänu tuttavale, kes oskas proovida delta/mini piduriklotsi, mis enamvähem sobis sinna. Tegu oli vanema voshodiga, ma ei tea kuidas teisel selle trumli mõõduga on.
praud Kirjutas:Sai oma IŽ-i 4 piduriklotsi ka sinna Pidurimeistri OÜ-sse viidud. Saab näha, milline tulemus tuleb. Üks klots öeldi 100 EEK maksma minevat. Noh, hunt temaga, saavad uued katted originaalsetele teraspõhjadele, mitte mingitele alumiinium plännidele, nagu poes müüakse. Teiseks on alumiiniumneetide leidmine ikka eriti põnev tegevus, neid pole seni suutnud poodidest leida, et ise klotside neetimist võiks teha. Lubati ka seda, et kõik sodi põlevat klotside liimimisel kuivatusahjus maha ning klotsid värvitakse pärast üle. Näis. Igatahes osavalt on ennast ära peitnud. Jõudu orienteerumisel.
Alumiiniumneete täitsa olemas palju vaja läheb?