automoto.ee foorumid

Täisversioon: autoklaasid
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

sass66

On kellelgi aimu kas Eestis on mõni firma kes tegeleks autoklaaside valmistamisega aknaaugu järgi [customautole]
Samas otsin 96 Buick Rivierale tagumist parempoolset küljeklaasi
Kui mõtled esi- või tagaklaasi aknaaugu järgi lasta teha, siis läheb veidi keeruliseks ( v.a. juhul kui on paindeta ehk sile klaas). Mingit sablooni on ette vaja, et klaasiraami tegema hakata( millel siis uut klaasi ahjus töötlema hakata).
Kunagi sai teha lastud paar esiklaasi, mida enam ei toodeta, tüki hind jäi 6500 kr. kanti.
sass66 Kirjutas:On kellelgi aimu kas Eestis on mõni firma kes tegeleks autoklaaside valmistamisega aknaaugu järgi [customautole]
Samas otsin 96 Buick Rivierale tagumist parempoolset küljeklaasi
Eestis on firmad kes tegelevad autoklaaside (lamineeritud ja karastatud) tootmisega, küll mitte üksiktellimuste alusel. Siiski, kui tõsine projekt käsil ja mujalt ei leia, siis võib minu käest konkreetse klaasi osas PM nõu ja abi küsida. Kui klaasi originaaltootja on Saint-Gobain Sekurit ei ole klaasi leidmine probleem.

fredo
Riviera puhul ehk igasugu Partsid (US-Top) abiks?
minu käealt käis läbi üks caddilac sedan deville millel oli esiklaasiga jamasid kuna tegu oli ülemineku mingi a´la 6 varjandiga siis telliti mitukorda vale klaas usast lõpuks saadeti vana katkine orikas klaas soome ja lasti uus teha . vend ütles et hind oli ka mõistlikuse piiresse jäänud.
firmaks siis
kuttilan autolasi oy
tel: (02)7347673
Saint-Gobain Sekurit teeb kah vana klaasi järgi uue. Hindadest pole kahjuks aimu, kuna pole vajadust olnud.
wax Kirjutas:Saint-Gobain Sekurit teeb kah vana klaasi järgi uue. Hindadest pole kahjuks aimu, kuna pole vajadust olnud.
Täpsustuseks- foorumlase wax info Saint-Gobain Sekuriti kohta ei ole päris korrektne. See ettevõte ei tegele üksiktellimuste võtmisega, ja kui, siis tuleb tellijal kinni maksta nii toolingute valmistamine kui seeriatootmise häirimine, ehk suurusjärk 20000.- per/klaas.

fredo