automoto.ee foorumid

Täisversioon: Lancia Y10
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Saadud sugulaselt tasuta, asi söidab, kuid roostes om, söber ütles masin kuskil 80-tade keskelt pärit, ei tea, kuna pole veel dokumente kätte saanud, sest sugulasel on kiired ajad, nig ega mulgi eriti präegast aega pole.
Pilt masinast siis. http://tinypic.com/view/?pic=2dlixq9
Auto mudeliaasta saad järgi vaadata VIN-koodist (sellel peaks juba uuema aja standardne VIN-kood olema). Täpsemalt näitab selle ära koodi 10. kohal olev number/täht. 80-ndate omad oleks siis järgmised:
A - 1980
B - 1981
C - 1982
D - 1983
E - 1984
F - 1985
G - 1986
H - 1987
J - 1988
K - 1989
Täname, kuid kust tasub otsida sellel masinal vin-koodi.
miniest Kirjutas:Täname, kuid kust tasub otsida sellel masinal vin-koodi.

Kus Su masinal VIN-kood (maakeeles - kerenumber) asub, pead Sa ikka ise teadma. Esiteks - ostes on mõistlik kontrollida, kas see on korralik ja identne passis olevaga. Teiseks - vahel küsib piirivalve seda näha piiriületustel. Kolmandaks tahetakse seda näha ülevaatustel. Ning lisaks tean juhuseid, politsei on tee peal auto kinni pidanud ka lasknud kerenumbrit (sorry... VIN-Koodi) näidata...
Lihtsalt küsin... Kas see Lancia on Tartust, Maarjamõisa juurest pärit?
Jep see must jah sealt. mul algab Vin nr-ga XAA....... jne. Igal autol asub see erinevas kohas, mönel lausa salogis mönel mujal. Ma lihtsalt ei oskanud seda otsida, ning teiseks ei teadnud, et [VIN-kood (maakeeles - kerenumber)] on üks ja seesama asi.
Ma käisin sealt (Maarjamõisa juurest) mööda tööle ja mõtlesin koguaeg, et meil suht haruldane auto ja tõenäoliselt tee emexisse, kuna majanduslikult ei ole taastamine enam mõtekas. No nüüd sai siis vähemasti vähekenegi armuaega. Palju Eestis selliseid üldse on?
Alts Kirjutas:[...] Palju Eestis selliseid üldse on?

Tean seda, et mul üks naabrusest sõidab sellisega.
Kahju oli seda hingusele saat, kuid Emexisse läheb see viimase abi nöuna, ennem kellelgi varuosadeks, kui Emexisse, kui ma poleks seda Lanciat sealt ära vedanud, siis oleks Emmeksisse lännu, kuid osaliselt jäi ta jalgu Lammutamisele, ning Maarjamöisa uus ehitisele, eelmisel omanikul ol nüüd VW Golf II, kuid ka suht haruldane, masin oma tulede poolest. Nagu Lada 03 vöi 06 kuid kandilised mitte ümmargused tuled ees.
fic Kirjutas:
Alts Kirjutas:[...] Palju Eestis selliseid üldse on?

Tean seda, et mul üks naabrusest sõidab sellisega.
Kui su naabrus pole just Herne tänav Tallinnas. Smile Niisiis üks ka Herne tänaval.
Ei, nõmme kant ikka.
Tegelt tahaks ise ka teada, palju neid masinaid on ültse Eestis, kuna oskus teave osade autode parandamise kohta on suht nigelad, vöi ei taha paljud autoremonditöökojad masinat vastu vötta. Nagu tavaliselt Roveritega juhtunud om.
miniest Kirjutas:Tegelt tahaks ise ka teada, palju neid masinaid on ültse Eestis...

Statistilisi andmeid automarkide kohta peaks ARK väljastama, viimasel ajal küll spetsiaalpäringute tulemusi vaid raha eest.
Wink

[attachment=24860]
Et siis tegu niivõrd kiire massinvärgiga, et isegi värvi kisub kapotilt maha!
Vabandan läbu tekitamise pärast...
Kahjuks ei oma sellist Ferarri GT-d veel(vale kirjapilt on sihilikult).
Pilt tehtud Lõuna-Saksamaal, Rosenheimis (- linn, mis koosneb automüügiplatsidest ja ühest kingavabrikust), sellel suvel kuskil müügiplatsil.
Mh sittaks korras masin minua arvamus on selline, et see vöib olla Ferrari poolt järel aitamise värk olla nagu Themaga tehti
http://www.mobile.de/modellverzeichnis/l...thema.html ja mootor siis http://www.bielstein.com/Information/Anf...ind/v8.jpg
Eksisin, minu naabruses sõidetakse Daewoo Tico'ga, mis on üpriski sarnane sellele masinale.
Rahu, rahu, Ferrari kuttidel oma autodegagi muret küllalt, see on ikka puhtalt Fiati poolt projekteeritud.

http://www.carsfromitaly.net/ on muidu väga hea sait Itaalia autode kohta, ka Y10 on seal kenasti olemas (otselinke kahjuks panna ei saa, aga valige Lancia, siis vasakult Models ja keskelt Y10).
Täname, sind Jesper.
Möned pildid siis, kui veel mina seda auto endale veel ei saanud kuskil 2005 aasta aprill kuus tehud pildid.

http://i17.tinypic.com/315ikjd.jpg
http://i19.tinypic.com/35lt8jo.jpg
http://i16.tinypic.com/2qukmz7.jpg
Lehti: 1 2