automoto.ee foorumid

Täisversioon: mis vahe on vashod ja vashod2-l
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

marko201

ma ei teagi on meil vashod või vashod2
mis vahe neil on?
marko201 Kirjutas:ma ei teagi on meil vashod või vashod2
mis vahe neil on?

Vahet ei ole, sest mitte ainsat sõidukit margiga "Vashod" ega "Vashod2" ei ole minuteada ükski tehas kunagi tootnud. Küll aga on toodetud veidi sarnase margiga mootorratast "Voshod".

Enne kui siia foorumisse postitad, võiksid olemasolevaid postitusi lugedes vähemalt markide nimetused ära õppida...
Kuule VALDO sul ei ole vaja norida teiste sõnade kallal, sest kõik saavad ju aru mis mootorrattast jutt käib, nii et kui sa tahad ilkuda teise inimese sõnade yle siis selleks on teised foorumid!!!!!!!
krossikas Kirjutas:Kuule VALDO sul ei ole vaja norida teiste sõnade kallal, sest kõik saavad ju aru mis mootorrattast jutt käib, nii et kui sa tahad ilkuda teise inimese sõnade yle siis selleks on teised foorumid!!!!!!!

No sina pole küll see, kellel on õigus Valdot kuhugi mujale foorumisse suunata. Kui teemaalgataja ei tahtnud ennast korrektselt väljendada (ega ka hiljem parandada), siis pole tal järelikult piisavalt huvi ka oma küsimusele vastuse saamise vastu. Seega oli Valdo kommentaari igati õigustatud.
Pealegi on antud teemal siin foorumis küllaldaselt arutletud.
isa isa appi! poisid läevad mu pärast kiskuma!

sry, OT!
Minu arvates ka, kui teema algataja ei viitsinud (tahtnud, osanud, mida iganes) ennast kohe korrektselt väljendada, oleks võinud vähemalt Valdo märkuse peale postituse vastavalt ära parandada.
no kui teema algataja on nii loll et ta ei tee parandusi siis see on tema asi aga ilkuda ikkagi ei tasu kellegi sõnastuse kallal!!!!!!!!!!
marko201 Kirjutas:ma ei teagi on meil vashod või vashod2
mis vahe neil on?
Tehnilisi erinevusi ei tea, aga voshod 2-l on pikk ja suur kroompakiraam ja uued taguotsa plekid+küljekarbid, Voshod 1-e taguots on Kovrovetsi sarnane. Paagid on mõlemal ühesugused plastmass jänkudega. Mootorid tunduvad visuaalsel võrdlusel saranased va. mootori küljekaaned, voshod 1 on küljekaaned nagu kovrovetsil.

PS. "Voshod"-kirjapilt; "vashod"-hääldus.