automoto.ee foorumid

Täisversioon: tuula elektri skeem
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
oleks vaja teada saada, kuidas generaatorilt, relee kylge juhtmed ühendada..hea kui oleks saada täis Elektri skeem::: tänud!!!
ole tänatud ....mul veel üks jama selle genekaga ,et kas oskab keegi öelda ,kas genekale sobivad vasetatud harjad voi siis sobivad need ainult starteri harjadeks:::...??
ei sobi, liiga tugevad, söövad hoorattamähise ära, pehmed harjad peavad olema.
aga kui ma ikka eii ole laadima saanud teda , tähendab et ma tegin koik skeemi järgi ,panin pehmed harjad ja siis mötlesin et äkki on hooratta mähis läbi, aga eii usu sest starter täitsa võtab ringi...ei oska kohe midagi enam ette vötta,et siis relee ka nagu funkab .... ????Aidake....
a siis et uuem tulitsa on T200 mitte T200M
martin85 Kirjutas:a siis et uuem tulitsa on T200    mitte T200M

T200 ja T200M on samas ka Tula mootorite margid. Kõige esimene oli neist T200, mis oli vaid dynostarteriga, siis paari aasta pärast tuli välja selle mootori modifitseeritud versioon T200M, kus on nii starter kui lisatud ka käivitusvänt. Masinatest Tulitsa on ikkakgi Tulitsa, Turist on Turist, Muravei on Muravei ja Tula on Tula. Süda on neil kõigil põhimõtteliselt sama, kere on erinev, aga mootoriosa elektriühendused on kõigil samad.
jah aga et ma ikka mõtlen ,mis ma tegema pean et milles siis ikkagi see jama voib olla et teda laadima eii saa kuidagi ....
kas see tulitsale sobib ??? ma vaatasin et seal üks juhe mis skeemi järgi läheb süütepooli, aga tulitsal mitte...