automoto.ee foorumid

Täisversioon: Venelaste re-styling ürgaegsele mudelile
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2
Internetti on jõudnud esimesed kinnitused juba mõnda aega levivatest kuulujuttudest, et Vene autoettevõte AvtoVAZ plaanib lähiajal turule tuua oma „klassika” re-stylitud versioonid. Ametlikult seni midagi loomulikult ei kinnitatud ning paljude jaoks oligi tegu puhaste spekulatsioonidega.

Oma odavamate mudelite põhjalik moderniseerimine AvtoVazi poolt on tulnud ilmselt ette võtta seoses veelgi odavamate Hiina päritolu autode massilise impordiga.

Küllaltki udustelt, ilmselt kiiruga mobiiltelefoniga klõpsatud fotodelt on näha ninaosa uus kujustus, uue kujuga tagatuled ning pagasiruumi luuk. Kere keskosa aga on jäetud muutmata ning seetõttu on üldmulje masinast keskmiselt nigel.

Hetkel pole ka veel teada, kas moderniseeritakse ka sõitjateruumi ja tehnilist osa. Eeldatavasti näidatakse masinat ametlikult eeloleval suvel Moskvas.

[Pilt: 15997.jpg]
[Pilt: 15996.jpg]

Allikas: autoNews, 28. veebruar 2007
Ei kõva. Üle 40 aasta tootmises püsida on ikka saavutus omaette...
ja küljeklaasid ikka sirged nagu majadel, isegi 40 aastat hiljem Toungue
suht tuus paistabBig Grin
Pärapool päris hea, eest oli enne kenam. Endise ninaosa ja uue tagaosa suhegi oleks päris pull, enam-vähem ühesugune. Nigut kunagine jänki, oli see nüid Stude vist, et mister.. tulete või lähete?
Olgem ausad: tulemus on ikka väga, väga kole.Toungue Isegi vanakooli 05 või 07 on selle kõrval tuhat korda kenam klassika.
Aastaks 2468 moderniseerivad sama rümba miskil moel lendama. Püsimaks hiinlastega konkurentsisSmile
Kui uksed, katuse Ning sisemuse ära teeksid, siis oleks alles vägev.

See on huvitav, et siin pandi auto nimeks 2107M mitte jälle uut nr.i kompinatsiooni nagu 2108, 2109 vöi 21099 facelift töi 21115, 21114, 21113. nendes viimastes nr-ides ma pole kindel.
http://www.mobile.de/SIDOXizNSuLl1AA.p9U...016016& , kas eestis on sellist ladat kah liikvel, se kah päris stiilneSmile
ei ees ega taga pole suunatuli nurgani toodud... ainuke kollane küljelt vaadatuna on see esitiiva tuluke?
TimmThaler Kirjutas:http://www.mobile.de/SIDOXizNSuLl1AA.p9U...016016& , kas eestis on sellist ladat kah liikvel, se kah päris stiilneSmile

http://www.evereston.ee/
http://www.lada.ee/?module=page&id=6
Liikvel pole isiklikult näinud.
Hõljuk Kirjutas:Internetti on jõudnud esimesed kinnitused juba mõnda aega levivatest kuulujuttudest, et Vene autoettevõte AvtoVAZ plaanib lähiajal turule tuua oma „klassika” re-stylitud versioonid...

Et nad ka ikka jaksavad... Toungue
Aknaid-uksi ei saa ümber teha seepärast, et see nõuaks kandevkere muutmist, nii keerulise asjaga vene autotööstus ometi tegelema ei hakka.
Aga ausalt öeldes võiksid venelased vana tagaveolist muutmata kujul edasi teha, kui üldse. Kaheksakümnenda aasta facelift (05-07) polnudki nii kole, siis vist juhtus kunstimeelega inimesi ka ligi.
Ega jah ta kole polnud, kuid ma ei möelnud päris ümber tegemisest vaid natuke muudaks ukse plekke ning ingesid teistsuguseks, muud ei midagi. aga jah tore selliseid masinat vöiks ka Eestis müüma hakkata, Kahjuks Kalina on minu silmis juba pörunud ilma teda päris elus nägematta, kuna see ei meenuta ikke Ladat liiga Läänelik.
Minu arust vene siksidest on ikkagi kõige kõvemad vana originaal 2121 ja 2106 ehk siis Niva ja SuperLux.
Mingil vene näitusel oli uuendatud Žiguli (oli vist 2104) väljas umbes aasta tagasi, siis oli kuskil ajakirjas ka pilt. Tundub küll üsna mõttetu nii vana mudelit niimoodi "ilustada", sest kes ikka klassikalist Žigulit tahab, ostab selle ka ilma moodsate ilustusteta. Hiina autodega konkureerimiseks pole vaja mitte uuendatud 2107-t, vaid palju moodsamaid autosid, näiteks Lada 110 järglast.
Eks selline kaunistustöö üks kolmanda maailma värk ole, India Hindustan ja Premier ja Iraani Paykan tulevad meelde. Aga neid vanamoodi Ladasid ju müüaksegi paljudes arengumaades ja koguni monteeritakse Egiptuses, ehk on uuendused rohkem sealsetele turgudele mõeldud. Arenenud maades (ka meil) takistab "klassikute" müüki mitte väljanägemine, vaid turvalisus- ja keskkonnanõuetele mittevastavus.
johker mida venelased veel ära ei tee äkki hakkavad veel muhku moodsamaks tegema
leedukas91 Kirjutas:johker mida venelased veel ära ei tee äkki hakkavad veel muhku moodsamaks tegema
Vabandan järgneva sisutühja postituse pärast, kui ma ikkagi pean...
1) Palun austame eesti keelt ja tarvitame mõõdukates kogustes suurtähti ja kirjavahemärke. Aitäh!
2) Mis sellel "Muhul" siis viga on? Või mille poolest ta parem on?
Võibolla keskmine venelane ei pane tähele et täpselt samasugusele kerele on ette ja taha uued plekid ette kruvitud. Toungue Täpselt samasugust pulli tehti ju ka nende 08 ja 09 uuendustega. Viimastele ei viitsitud isegi uusi tagatulesid disainida. Tagant vaadates on peaaegu samasugune nagu vana, ainult stange on erinev.
http://www.lada-auto.ru/cgi-bin/viewimg....iew&id=222
http://www.lada-auto.ru/cgi-bin/viewimg....iew&id=223
Vana muhk on vana ja öige seda ei tohiks rikkuda ja häbistada
Ega Zaz nüüd venemasin polud Ukrainlased tootsid seda, vöi eksin siin juures.
Lehti: 1 2