automoto.ee foorumid

Täisversioon: Varjupaiga logo: hääletamine
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7
Aadressil http://varjupaik.jjts.ee/logokonkurss/ on väljas kõik Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga logokonkursile laekunud tööd, kokku 23 kavandit. Osavõtt konkursist oli üle ootuste arvukas, seega sai otsustatud avalikule hääletamisele välja panna kõik saabunud tööd.

Niisiis, palume hääled anda kolmele Teile enim meedivale logokavandile selle postituse vastustes (märkige ära kavandi number). Iga hääletaja kolm häält on võrdse kaaluga. Palume hääletada ainult ühe korra, võimalikud kommentaarid võib lisada oma hääletuspostituse alla, pikemat arutelu siin teemas ei teeks. Kavandite autorite poolt oma kavanditele antud hääled arvesse ei lähe Smile

Tibude lugemine toimub järgmisel laupäeval. Siis selgub ka, kes võidavad saunaõhtu autosaunas koos vesimassaažiduši ja kümblustünniga 2007. aasta jooksul Järva-Jaanis.

Järva-Jaani vanatehnika varjupaiga nimel TAR

________________________________________________________________

Loeme hääled kokku:

Enim hääli kogunud logokavandiks kuulutame töö nr. 14 (autor Mati Tamm, hääli kokku 73 tk.).

II-III koht läheb jagamisele tööde nr. 5 ja 7 vahel - mõlemad kogusid 27 häält (autorid vastavalt Jaan Kelner ja Rando Aav)

IV koht kavandile nr. 9 (autor Priit Viljaste, hääli kokku 26 tk.)

Järva-Jaani vanatehnika varjupaik tänab kõiki kavandite autoreid ning hääletajaid (98 hääletajat andsid kokku 251 häält). Siinkohal avalikustame ka kõikide kavandite autorid: http://varjupaik.jjts.ee/logokonkurss/Autorid.txt

Autasusid jagab järgmises postituses muuseumipapa.
Minu poolt saavad hääle kavandid nr 4, 9 ja 15.
5, 14, 15
Kavandid nr. 1, 14 ja 15.
13 , 14 ja 15.
1, 2, 16
7, 15

P.S. ~pooled väljapakutest ei vasta algse ülesandepüstituse kahele punktile:
Logo võib sisaldada kuni 3 värvi
Logo peab olema arusaadav ning loetav must-valgelt
7, 14, 15
6, 9 nign 14 kui selle kvaliteeti veits parandada.
Ning viisakusest enda poolt muidugi ei hääletanud Smile
Nii, minu poolt saaksid äramärgitud sellised tööd nagu nr. 8, 14 ja 15. Kusjuures see nr. 14l olev Gaz 51 sümpatiseerib kõige enam.
5, 14, 15
9, 11 ja 15
6,7,14.
Mina üritan järgnevaid hääletajaid mõjutada Wink ja seepärast lisan häältele ka kommentaarid.
Võrdsed hääled või mitte, aga pika puuga on esitatutest parim
nr. 7
ja saab KAKS häält (See polnud ju keelatud Wink).
Lihtne, samas sisukas, tehniliselt hästi läbi töötatud. Hindamisel mõelge muuhulgas, kuidas hakkab logo välja nägema avataril, kuidas faksitud dokumendil. Kuidas riidele tikitult. Jne.
Ülejäänud hääl läheb kavandile nr. 9 (mis on tegelikult sama mis neljas, aga vajab märgatavalt vähem lihvi).
14;15 Smile
14 ja 9.
Kavand nr.14
olevtoom Kirjutas:Mina üritan järgnevaid hääletajaid mõjutada Wink ja seepärast lisan häältele ka kommentaarid.
Võrdsed hääled või mitte, aga pika puuga on esitatutest parim
nr. 7

Aga samas kus on seal see tehnika nüanss, et oli tarvis ju, et oleks kohe aru saada, et on tegemist vanatehnika varupaigaga, mitte mingi piimakombinaadiga. Ses suhtes, et oleks võinud olla seal logos kasvõi mutrivõti vms. Sest praegu jääb mulje, et Vanatehnika Varjupaik on viimane asi, mida võiks logo järgi otsustada Smile
fic Kirjutas:Aga samas kus on seal see tehnika nüanss, et oli tarvis ju, et oleks kohe aru saada, et on tegemist vanatehnika varupaigaga, mitte mingi piimakombinaadiga.
No mul võib väärastunud mõttemaailm olla, aga esimene asi, mida mina sellelt #7 pildilt nägin, oli ennesõjaaegse auto radiaatorivõre koos esilaternatega.
olevtoom Kirjutas:
fic Kirjutas:Aga samas kus on seal see tehnika nüanss, et oli tarvis ju, et oleks kohe aru saada, et on tegemist vanatehnika varupaigaga, mitte mingi piimakombinaadiga.
No mul võib väärastunud mõttemaailm olla, aga esimene asi, mida mina sellelt #7 pildilt nägin, oli ennesõjaaegse auto radiaatorivõre koos esilaternatega.
Mina näen kahte "J" tähte (Järva-Jaani siis ilmselt), teine neist stiili mõttes tagurpidi; ennesõjaaegse auto radiaatorivõre puhul pealegi oleks tegu äratuntavalt elemendiga Varjupaiga huvivaldkonda mittekuuluvast tehnikast, mis algsete tingimuste kohaselt ei olnud lubatud.
Lehti: 1 2 3 4 5 6 7