automoto.ee foorumid

Täisversioon: Ural 760?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tekkis küsimus, et kas suulutuses antud andmed on õiged?
Kas tõesti on tegu Urali mootoriga?
Kas sellel on 760 kuubikut, nagu väidetakse?
Äkki mõni teadjam mees oskab kommenteerida...

Kuulutuse aadress: http://www.auto24.ee/webcache_kasutatud/...24_ee.html
Tegu ikka minuteada Ural i mootoriga ( vähemalt väljastpoolt ) ja raam ei tohiks olla CZ 500. Tegu ikkagi võistlusrattaga ja raamgi vastavalt mitte tehase toodang. Võin muidugi asja täpsustada kui kellegi huvi. Homme tuleb mulle nimelt külla inimene kes selle rattaga seotud on Smile ( muuseas mees ka siia foorumisse ennast reganud ja kunagi ka aktiivne kasutaja oli ).

Terv. Grahv
Kui on Ural, siis mingi uue tüübi mootor. Vana oli minu teada 650cm3, ümarate plokikaantega ja karbussid polnud ka viltu.
ural. toodetakse selliseid mootoreid juba mõnda aega. Kui ma olen õieti asjast aru saanud, siis tehakse nii pikema kolvikäigu kui suurema kolvidiameetriga.
Infot saab ka aadressilt http://ural.ee/My_Homepage_Files/Page1.html või ural.com
Tegemist on tõepoolest suurema mootoriga kui tavaliselt ollakse harjunud Urali puhul. Ja raam ei ole kohe kindlasti CZ 500 vaid spets võidusõiduraam EML mis on modifitseeritud urali mootori jaoks. Mul endal on ka samasugune ratas olemas .. hetkel küll mittekomplektne ja natuke kati ka. Muuseas juba "vene" ajal tuuniti võidusõidu urale mosse kolbidega ..

PS! Grahv pane õlled külma