automoto.ee foorumid

Täisversioon: Zid ei lähe topkaga ka tööle
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kuna zid aktivil murdusid ära 2 mootori plokipolti(lahti keerates) ja seitsmeseid saada polnud viisin mootori treimisesse ning lasid kaheksased augud sisse ja lühemad kui originaalaugud, lappisin uuesti mootori koos uute tihenditega kokku ja proovisin tööle panna, esimese vändalöögiga läks korraks(5 sek) ja ülejäänud löögid olid tühja, ei lubanud ka(kolb, rõngad vahetatud) enne töötas mootor kui kellavärk. pärast vaatasin et karpa hakkas üle ujutama, ühest august hakkas välja voolama bensiini, ujukinõelal on see tihend ees olemas ja peaks nagu sulgema ka, aga ikka laseb läbi kui kamber täis saab. noo siis proovisin topkat. täiesti mõttetu, ei luba ega midagi. näpuga küünlaaugus proovides ka kompressioon olemas(surub näpu vahelt õhu läbi). säde ideaalne. Mõistus otsas, abi!
Äkki on küünal vigane, et rõhu all ei teki sädet.
Tasuks kõigepealt karpa korda teha. Mul juhtus nii, et ööseks jäi kraan lahti ja hommikul oli suur loik ratta all ja garter pilgeni bensiini täis. Pane midagi õhukest nõela alla et see kõrgemale tõuseks vms.

Kui üle ujutas siis keera kraan kinni ja lükka käima, nii peaks ikka minema kui küünal jms korras on.
Mu zidil tuli sõidu ajal magneeto mutter lahti ning siis tuli sealt see pisike kiil lahti ning hullult kolises õnneks sain koju väljaWink Hommikul vaatasin asja üle ja keerasin kinni ning käima ei läinud paukus ainult. Ja nüüd siis müstikat süütenurk on ~35 kraadi muutunud, õnneks andsid juhtmed järgi ning sain kogu seda mähise osa edasi keerata 1 auguvahe võrra, nüüd käib samamoodi nagu enne. Aga kuidas on võimalik süütenurk sedasi muutub? Äkki aitab sul sama asiBig Grin