automoto.ee foorumid

Täisversioon: mis mootor sobib kõige paremini opel rekord 2.0e-le
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
mis mootor sobib kõige paremini opel rekord 2.0e-le.mul on siuke jama et mootor pole kõige parem enam juba üle poole miljoni sõitnud ja hiiumaalt pole saada rekordi mootorit.kas keegi on rekordile mingi muu mootori peale pannud äkki saate aidata ja soovitage mingeid mootoreid mis oleks kerge paigaldada ja oleks manuaal kastiga ja pritsungiga.
Tervet rekordit ei taha osta?
Esiteks milleksvahetada mootorit, kui võiksid selle sama ära remontida.
Võid teise mootori vahele tõsta aga ega see ka enam uus pole lisaks kõik modifikatsioonid mis selleks vaja maksavad ka midagi. Rekordi mootori remonti peaks oskaja käes olema umbes 10tuh. juures, see siis kõik kolvid, saaled nukk jne.. või osta romulast teine mootor väikese raha eest. Neid rekordi mootoreid saab päris äkiliseks teha suhteliselt väikese rahaga ja know howd on ka metsikult. Lisaks kõik jupid on võileiva hinnaga. Mõtle milleks sa seda autot kasutad, kui paned võimsama mootori vajad ka juba võimsamat sidurit, sealt edasi ei kesta su 4k. kast näiteks enam, siis hakkab tagasild undama ja varsti see laiali. Pidurid jäävad nõrgaks, raskema mootori puhul muutub auto alajuhitavaks, ei ole enam nii lõbus sõita. Ja ära unusta bensiini kulu kui pead nädalas korra ikka tartu sõitma siis annab see ka tunda.
Ei peksa niisama segast olen selle ise läbi teinud ja edaspidi soovitan närvide kokku hoidmiseks originaali. Kui siiski tahad ümber teha siis saada mulle pm.
Harri
kas keegi teab kas opel omega või senaatori mootor sobib?
senator A pealt sobib 1:1.-le 2.0 ja 2.2 mootor. Omega A pealt sobib 2.4 mootor. Sobivad ka senatori 2.5 ja 3.0 aga siis pead väljalske ümber tegema, jahutuse ja vist pidi ka radikat ette poole viima. Omega A, uuema tüübi mootoritel vaja teist kasti , gardaani ja mootori kinnitused, lisaks siis ka veel kõigil elektri juthmestik v.a senator.