automoto.ee foorumid

Täisversioon: Probleem mootoriga
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere!
Oman voshod m1-e, mille töökorda seadmisega olen tegelenud juba pikemat aega.Avastasin kummalise vea, mida ei oska parandada.
Avastasin vea kogemata jalg-käivitust sättides.Kui käiata siis lubab nii 3 lööki ja kõik.Kui aga sätin jalg-käivituse hoova teatud asendisse siis käib mootoris plõksatus ning kui see sellisesse asendisse jätta ja lükata mootorratast käekõrval, läheb mootor kohe tööle.Korralikke mootori hääli saadab käigukastist tulenev ragin, mis on arvatavasti põhjustatud sellest, et käivitushoob on vales asendis.Pole rohkem kui ühe korra seda moodust kasutanud, kuna selline lähenemine on vale.
Loodan teada saada millest viga tuleneb ja kuidas saaks viga parandada.

Tänades Hendrik[/color]
Kas tõesti keegi siit foorumist ei oska aidata?Sad
hendrik Kirjutas:Kui aga sätin jalg-käivituse hoova teatud asendisse siis käib mootoris plõksatus ning kui see sellisesse asendisse jätta ja lükata mootorratast käekõrval, läheb mootor kohe tööle.Korralikke mootori hääli saadab käigukastist tulenev ragin, mis on arvatavasti põhjustatud sellest, et käivitushoob on vales asendis.
Tänades Hendrik[/color]
No jalavända asendis ei peaks küll tähtsust olema , käima peaks ikka lykates igal juhul minema.
Minu vashoodil oli vändavedru väga kehva ja kui august v kuskilt läbi panin , siis see vänt vajus pidevalt liiga taha ja siis hakkas ragisema.

Viga v5ib olla , et vänt on nuudi peal liiga ees , et vänt peaks tegelt veel ylesse/tagasi tulema, aga ennem äkki läheb kuhugi korpuse vastu.
Ma lükkan tühja kui vänt on üleval.Olen nii ära sõtkunud mitmed kilomeetrid.Aga kohe kui säitin vända paika läheb käima nii kui naksti.
Seal mootoris peab midagi valesti olema.
Aga kui keegi ei oska midagi tarka soovitada küsin spetsialistilt.