automoto.ee foorumid

Täisversioon: minski mootor minimopile
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nagu pealkirjast aru võib saada on siis küsimus(ed) järgmised:Mida on vaja raamil ringi teha?Kuidas ülekandega lood on?Mida on vaja süütesüsteemis ümber teha?Ning kuidas sõidumugavus on?
üks tutav ehitas mini raamile 175e mootori võttes voshodi raamilt ära selle alumise toru kuna teadupärast minil seda pole see on üks soovitus ja sõidumugavuse poolest nagu nii et tollel 175se mootoriga oli nii et kui libistasid sidurit siis kakus ratas all ringi ja kui ilma siis oli nina lennus nii et ta tuleb suht kitsepukkaga edu ehitamisel
Minski mootor on vähe väiksem ikka.Vaevalt,et ma hakkan minski raami lõikuma sellepärastBig GrinVast saab ikka ise kinnituse keevitada.
Kas Minski ja Voshodi mootorid lahjaks ei jää? Ma aretaks ikka vähemalt Dnepri oma sinna.
Kas see oli nüüd kriitika?Big Grin
võimalik, et dnepri mootor jääb lahjaks, aga kui rekka turbo peale, siis vast kõlbab kah.
Rekka turbost pole kasu sest liiga vähe on väljuvaid gaase.Loodan,et sellist MÖLA rohkem ei tule.
möla mölaks aga selle esimese toru pead ikka sinna tegema
Jutt siis selline!Mul endal on samuti stella rami peal minski mootor!Kui tahad,et see asi sul vastu peaks,siis tööst puudust ei tule!Toungue Selle toru võid ise kah painutada,aga see peab kindlasti olema,muidu väänab raami kokku!Big Grin Teine asi mida kindlasti raamil tugevnda on see pleksit keskkoht ja siis tagahark!Seda plekist osa,kuna see kipub järele anda!Ning tagaharki tuleks tugvendada just sealt kohast kus telg läbi,need kohad paksemaks,ning siis sinna kus see oru hargi pooli koos hoiab tuleks nurgad sisse keevitadak.Wink
Loodan,et said mu jutust aru ja edu ehitamisel!

Vootele võib mind täiendada,tal oli sarnane projekt!Rolleyes
Mina jällegi paneks Planeta Spordi mootori Karpatõ mopeedile peale. Keegi vist aru ei saaks et tegelt natukene võimsam mootor on.
ei noh kui juba võimsusest jutt käib siis vaadake www.v8bike.com
Sellega põllult kaugemale minna eisaa. Linnas kohe saab iga politsei aru et tegu pole mopeedi häälega, ja mootor on kahtlaselt suur peal. Ja ma tahaks näha seda kuidas sa auklikel teel sellise ''relvaga'' sõidad. Esiteks mini juba oma pisikese rattaga raputab kõvasti, pane veel võimas moto kah peale, siis raputab mootori kah küljest lahti ära sul.

Sõidumugavus juba tava miniga pole teab mis hea kehval teel. Aga korralikul asfaldil täitsa hea sõita. Siiski seal kus on asfalt on ka politei, jällegi tekib küsimus kuidas selgitad politseile et see pole üle 50kuubiku. Ja paluks mitte ajada kellegil iba teemal et ''ega mendid eijaga asja''. Võibolla mõni ei tea jah asjast midagi, aga VÄGA suur osa neist on ise samuti nooruses tsiklitega tegelenud ning teavad asja väga hästi.
ei kui keegi tahab ehitada siis las ehitab ega seda orginaal jupide vahetust se ju läheb igavaks siis tuleb ju ise midagi teha nii et mis siin ikka kritiseerida
las ehitab
aga äkki aretada pocket bike mootor peale.
Pocket bike mootor peaks veel parema efekti andma võrri raami peal,kuna see on kergem.
Pocket bike mootor on liiga kallis ja lahja.Las see jäägu oma kere peale!!!
Küsimus teemaalgatajale et kuidas siis projekt edneb (minile minski mootor)?Toungue