automoto.ee foorumid

Täisversioon: Iž Jupiter 3K, 74
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sai siis külgkorviga "kallim" hangitud. Aastast 74. Seisukord isegiüllatavalt hea. Eks teen pildid ja räägin lähemalt mõne aja pärast, kuidas asi kulgeb.. Hommikul siis sammud ARK poole ja eks näis, kuidas arvele saamisega on.

Jupid, mida kindlasti vaja oleks:
1)Süütepool, sest üks jupsib
2)Külka amort, pendeldab nagu jumalteab mis...
3)Süütelukku kattev plast jubin.

Neil originaalis miskid peeglid ka olid? Kui jah, siis millised.Mingit pilti vms...


EDIT: Pildimaterjal siis http://www.demineerija.net/mars_plugins/...p?album=17

Kõige uuem pilt alati siis eespool...
Minul on ka sama masin ja ka mul oli olemas peegel, ei kysinud kas ise pandud,v6i siis hiljem lisatud.
ahoi!

http://tazavi.planet.ee/tsikkel/PIC_0136.JPG minu 76nda aasta jup 3 omab sellist peeglit. väidetavalt on tegu originaalse peegliga (mis küll antud hetkeks on katki läinud ja keevitatud Sad), kuid seda väidet ma puhta kullana ei võtaks. Vaata kas su lenksu sees on M6 poldi jaoks keere olemas?
Demineerija Kirjutas:Sai siis külgkorviga "kallim" hangitud. Aastast 74.
Palju õnne! ... nostalgiliselt märgin, et mu esimene tsikkel oli sama aasta Ju-3, kuid soolo.
Demineerija Kirjutas:Neil originaalis miskid peeglid ka olid? Kui jah, siis millised.Mingit pilti vms...
Peegleid tehasevarustuses ei olnud. Andis kohandada "emmilise" klambriga lenksu toru ümber kinnituvaid ringikujulisi varrega peegleid (K/M lenks oli paar millimeetrit IŽi omast jämedam, seega tuli klambrile miski vahetükk orgunnida). Samuti sai järelturukaubana osta lenksu otsast sisse torgatava kinnitusega peegleid. Mis olid erakordselt rõvedad. Pilti mul kahjuks kummastki ei ole, kuid see lenksu-otsa-isekülgselt-kõverik-neljakandiline võikski vaikselt ajaloo prügikasti lebama jääda.
Eks tuleb mingid ümmargused panna. Tegin pilte aga unsutasin MF suure õhinaga peale Big Grin. Seega ei hakka veel risustama foorumit metsas piltidega. Ark öeldi, et ole muhe mees ja võta tsikkel kaasa.. No tore.. Neljap siis treileriga arki. Koos külkaga. Mul aga birka ülemise needi tagant ära. Ei hakka neilt vast küsima, kas võin ise neetida pärast.. Kui dok korras lasen raami ära värvida ja birka needin külge tagasi rõõmsalt..

P:S Tallinna ARK külastajad. Mundris onud kontrollisidi kõiki sisenejaid ja krojasd terve posu lubadeta isikuid, kes ark eksamile jne ise sõitsid. Seega, kui suur kihk ise sõita oma viimasele eksamile. Jätke tsikkel kaugemale. Või parem ärge üldse tehke seda.. Eravärvides autos istusid igatahes.


EDIT: Aega võttis aga dokustaadid kätte sain koos uue numbriga. Nüüd siis muud, kui lammutama Cool

EDIT 2: Saaks keegi pildi anda siduri trossi kinnitusest, mis mootorikaanel? Mul sinna keegi leiutanud miski väga pervi asja.. Ala teip ja vasktoru... Üleüldse geenius selle tsikli kallal olnud. Öeldi, et üks süütepool on läbi.. Tegelikult oli 12v oma hoopis Big Grin. Koomikud....

EDIT 3: Raam siis keevitatud ning sirgeks aetud. Varsti saab omale ehk ka korraliku värvi selga.