automoto.ee foorumid

Täisversioon: Opel rekord
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nii minu opelil on vaja vahetada plokikaane tihend.Opelil on peal bensiinimootor.kere on diisel mootori oma.Küsimus selline ,et kust saan teada mootori margi???lma tihendit tellida ei saa,..
Mootori number peaks olema ploki peale löödud. väga paljudel opelitel on see plokikaane-ja ploki vahekohas. eest vaadatuna siis ploki paremal ees nurgas. seal peaks olema väike nurgake, mis tavaliselt on ysna must,ja halvasti näha... [/font]
siil77 Kirjutas:Mootori number peaks olema ploki peale löödud. väga paljudel opelitel on see plokikaane-ja ploki vahekohas. eest vaadatuna siis ploki paremal ees nurgas.
nii paikneb ta esiveolistel opelitel. Kui mootor on teistpidi peal (nagu Rekorditel), siis ilmselt ta seal pole. Arvestades, et opelil olid FWD ja RWD motod samad, võiks ta rekordil asuda eest vaadates mootori paremas (väljalaske pool) tagaosas. Plokikaane tasapinnas on eend, kuhu ta 80ndatel pressiti. Mu DOHCdel on ta aga sarnases kohas, aga "sidurikorvi-ringi" pääl.
Väljalase ja sisselase on rekorditel vasakul pool (kui eest vaadata). Nummer peaks olema aga jah paremal pool aga minu mäletamist mööda mitte nii taga. Raske seletada. Igaljuhul need reasneljased opli mootorid enamjaolt kõik ühe kaikaga pekstud ja kui sa lähed kuskile poodi mis opelite varuosi müüb siis saad ilma selle nummrita tihendi kätte. Vastad ainult küsimusele et mis aasta ja palju kiluvatte ja mis kubatuur. Ning kui herr letitaga hakkab silmi pööritama sõna "rekord" peale siis 2,4 omega a tihend ka samasugune.