automoto.ee foorumid

Täisversioon: Huvitav leid- oranz 26" võrri rehv
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Sain täna huvitava võrri rehvi omanikuks. Nimelt on see oranzi värvi. Olen küll näinud veneajal 28" jalgratta omasid aga võrri oma näen esimest korda. Kas keegi on selliseid võrri all näinud?
[attachment=25922]
[attachment=25921]
Desna`del olid sellise mustriga rehvid all, suurus oli 20" (40-406). Mustad olid tehasest tulles all, oranþe sai ise poest osta. Võrri all pole sellist rehvi küll näinud. Ju ta siis lisavarustuses oli. Big Grin
Desna-l 20" ?????? Vist ikka 16 kuna sai kunagi desna-le aiakäru kumme alla toppida ja need ju 16"
Jalgratta ja mopeedi/mootorrattarehvide mõõte markeeritakse-mõõdetakse kuidagi erinevalt.
Desna on jalgrattamarkeeringus tõesti 20" (nagu ka praegused trikirattad), mopeedimarkeeringus on sama velejmõõt aga 16".
Uuemate võrride 19" rehvimõõt võrdub jalgrattamarkeeringus 23" (samas 23" jalgrattamarkeeringus on millegipärast ka näiteks jawa stadioni all olevad rehvid/veljed markeeritud).
Vanemate võrride 26" on aga juba jalgrattamarkeeringuga.

muide, ka markeeringud on erinevat pidi, näiteks 20x1,25 versus 2,50/85-16
Vot ei teadnud seda,seepärast sattusingi segadusse.
Rootslaste Classic Motor'is oli hiljuti (vist novembris 2007) ka lühike artikkel vana ja "tänapäevase" mopeedirehvi markeeringu kohta, momendil unise peaga ei hakka parem oma nõrga ja kaua mõtlemist vajava keeleoskusega tõlkima. Mõnipäev selgemas olekus, kui vaba aega leian, teen ülevaate.

edit:Otsisin välja. Kui keegi, kellel keel parem, viitisib selle ise teha, siis artikli leiab: http://www.classicmotor.se/tipstrix/article175612.ece
Nüüd on mure majas ehk leiaks paarilise .Siis saaks võrr uued kummid alla.Nende oranzide kummidega oled üle küla sell
plikad vaatavad,piiluvad ,ohkavad, oleks mul selline peig.
Minu Lvovis tehtud verril on selline all.Ostsin rublade eest poest.Pealekauba ta ei ole eriti pragunenud.Hea kumm paistab olevat.
vanamadu Kirjutas:Minu Lvovis tehtud verril on selline all.Ostsin rublade eest poest.Pealekauba ta ei ole eriti pragunenud.Hea kumm paistab olevat.
See on tõesti hea rehv. Mul oli üks Desna, millel sama mustriga ja samasugusest materjalist rehvid all olid. Ratas oli enne minu kätte sattumist mitu aastat õues seisnud aga rehvidel polnud midagi viga.