automoto.ee foorumid

Täisversioon: Voshod, mitte Kovrovets
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Juhtus kord selline asi, et vanaisa, kes ei jõua enam sikliga majandada andis selle siis mulle. Tore - läksin siis uut tehnilist passi saama ja oma nimele registreerima seda... ARK-i asjapulgad vaatasid ja uurisid ... sellist mootoratast pole olemaski nagu Voshod, on V...2 ja V...3M, aga lihtsalt voshodi polegi. Lõpuks sain siiski uue passi ja puha, aga naljakas oli istuda seal, et vaadake ratas seisab ju õues, kuidas seda siis pole olemas.

Nüüd siis on selline lugu, et mootor, (ratas aastast '69) no omadega õhtal - tahaks saada 3M-i mootorit, aga ei leia kusagilt. Ei pea uus olema, aga käia võiks ju küll. Äkki keegi teab kedagi, kes tunneb mõnda, kellel on sellise motikaga tuttav. Seda peetakse küll päris kapriisseks aparaadiks, aga mulle meeldis temaga ringi põristada.
Tere!
Hea on kuulda, et ka Voshodiga tegelejaid veel on. Vahepeal tekkis tunne, et olen see ainuke "ullike" Big Grin
Mootorit küll kahjuks 3M- ile. pakkuda ei ole aga igasuguseid juppe ja teavet võib selle tsikli kohta minult alati küsida.
Pane ikka pildid ka foorumirahvale siia kaemiseks üles.

Edu!
Mikk
Pole pilti, muidu eelmisel aastal kui natuke veel sõitagi sain tegin sõukest asja, et värvisin kogu ratta mustaks - kõik nikkelosad ka. Matt must näeb ikka päris uhke välja.

Aga jah, mootorit oleks vaja. Kui muidu ei saa, äkki piisab elektron süütest ja silindri-kolvi jooksust ka. Kontaktsüüde on nii tobe ja geneka pesa on suht rõvedalt ära ka kulunud, et ei seisa enam süüde lihtsalt õige. Peale selle imeb ta vist karterist õli ka peale, nii et väga kole suits oli vahepeal taga. Ja kinni-lahti kakkumine ei tee suurt head laagripesadele kui õiget rakist pole. Tegelt on vist juba parempoolne otsalaagri pesa suureks kulunud ja loksub.

Suht nutune seis on sellega muidu.