automoto.ee foorumid

Täisversioon: Reanult roolivõimu pumba remont
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Juhtus siis selline inetu lugu,et simmer otsustas otsad anda.Sai pump maha võetud ja millegipärast suur veendumus, et asjale tuleb läheneda eest.Kruvisin ennem juba rihmaratta maha ja üritasin kolmik-kinnitust, kuhu ratas käib, küljest ära saada.Lõppkokkuvõttes, hea et terveks jäi.
Tagant on selline vits, mis hoiab kaant kinni, kuid kuhu ei saa kruvikeerajat, ega muud vahele toppida. Sai puuritud äärde pisike auk ja vits maha nokitud. Alguses pudenes välja väga palju pisikesi juppe, mis ajasid meele mõruks.Tegelikult polnud midagi rasket- valesti on raske, kuid mitte võimatu, kokku panna.
Simmer välja ja esinduse poole punuma, tel. väitsid, et on vahetatav osa ja kohe olemas. Kohalolles jutt muutus ja joonistel tõepoolest pole simmer vahetatav.Pakuti lahkelt uut pumpa hinnaga 7500+ KM.Jooksin jalad mööda autopoode rakku ja igal pool sama jutt.Samas ei raatsinud mingi kummiluti pärast sellist raha välja käia.Sattusin sellisesse toredasse kohta nagu Balti Laager. Simmer olemas ja puha...aga välisläbimõõt 1 mm väiksem. Jälle nutuvõru ümber suu.Kodus asjaga tegeledes selgus, et originaalsimmeril on metallist võru ümber, sai see siis puhtaks nokitud ja uuele simmrile ümber koputatud- kõik nagu päris. Simmer omakorda korpusesse ja asi kokku.Nüüdseks läbitud enam kui 1000 km ja pole grammigi õli võtnud.Kokku läks selle asja lahkamine ca 3 h,polnud sellist enne teinud.Pool päeva omast lollusest ringikappamist ja 38 eeki simmeri eest.