automoto.ee foorumid

Täisversioon: Iz Sport vs jawa 638
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

cuda

Kõik kes on sääraste pillidega tegelenud võiksid kirjutada siia kuidas Sport Iz jawa kõrval tundub. Mõlema masina head ja vead.Võiks võrrelda just kiirust ja kiirendust aga ka vastupidavust.

Delta raider

Mul sõbral SportIz. Jawa638st tõmbab kõvasti paremini ja käigukast peab ka paremini vastu.

Delta raider

Jawa on mugavam.
niih.. jawa... pehme mugav tehniliselt kyll keerukam pisut ja tundlikum, laguneb kiiremini aha kax pytti annab stabiilsema käigi vaiksema myra ja väixema vibratsiooni.
Iz planet sport-järsk ratas hea raud, mis kestab kui hästi seatud rabab ka.kuid syytesysteem nõrk ja kipub ka karbussiga jonnima, käivitamisel voiskab vänta tagasi, väliskuju porno, aga ka hea ratas....
muide spordi väliskuju kaitsmiseks võtan ka sõna. ilmselt käib jutt paagistSmile. selle kuju on selline, et kui põlved vastu paaki on, siis suunatakse suur hulk õhust põlvedest mööda. ja paagi järsk serv (kõrge) istme juures on järskudel ja intensiivsetel pidurdustel rohkem kui efektiivne. aga pildi pealt paistab ta vähe imelik jah. oli kord sell, kes tuli mult ühte sporti ostma. ennem näinud polnud. ainult nimi oli kõlav ja tehnilised andmed ka ja sellepärast tahtiski. aga kui paaki nägi, oli kadunud kui 5 kopikat õllebaaris...:lol

feliks85

ise ostsin just spordi.uuena.jawaga ple just mingit tegemist olnud aga ajakiri oli kus võrreldi jawat ja planetat.kui viitsin siis viskan lingi. igaljuhul spordi kohta oskan nii öelda et sõidu ajal läks ta tagarattasse küll. ja venesiklitest liigub ta üleüldse kõige paremini.jawaga olen joonele pannud ja jawa jäi kõik 4 käiku alla.max kiirus mis planetaga olen saanud on 150 km/h ja see ei ole mingi küla jüri jutt.ketsi laseb ka nii et siduriga mässama ei pea. anna ainult gaasi ja tagaratas käib all ringi.miinuseks on see et üksi on seda suht raske tööle panna. lükata pole üldse mõtet sest kompressioon on niivõrd tugev.minu sport läheb aint topkaga tööle.aga kui sikkel soe siis esimesest paugust.külmaga ei taha kohe üldse käivituda. ja tagasi lööb ka ullult.
Kas neil(iz sport) tooreklappi polegi, nagu iz350 kuni planeta3???
Mikunil on üks hoob, mille asendit tuleb külmkäivitusel muuta.

Asp
mul iz sport, millel jawa 634 mootor peal Smile

Wairus

ma sain ka enda oma kokku ja päris kärts on see on päris surma püss Big Grin
iz planeeta spordile on jama uute osade muretsemine.

Arvan et mõni CZ 634 enduro mootori baasil ehitatud jawa isend teeb sellele planeeta spordile ära, muidu jah jawad jäävad kahjuks natuke alla.