automoto.ee foorumid

Täisversioon: aidake dnepril kepsu laagreid vahetada
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kas keegi oskab äelda kuidas saab väntvõlli korpuseseest kätte tegu peaks olema dneper MT-9 saga

mure niuke et kepsul on laagrid õhtal ja tahaks laagrid ära vahetada aga ei saa kuidagi väntvõlli kätte korpuses seest ning tegu on kinnise laagriga kas keegi oskab aidata
Dnepril on kepsud liuglaagritel ehk rahvakeeles saaltel. Kui need on õhtul, siis on ilmselt kannatada saanud ka kepsukaelad (mille peal saaled käivad). Sel juhul lihtsalt vahetusest ei piisa, vaid pead viima väntvõlli lihvimisse, hankima remontmõõdus saaled jne. "Korpusest ei saa kätte" on lai mõiste, peaksid pisut pikemalt seletama, mis seisus asi on.
http://www.foto24.ee/album/20943 kepsul on ju kinniśed laagrid
Piltide järgi on tegemist K750 mootoriga.
selge aga kuidas kepsulaagreid vahetada
kodusel teel sa K-750 mootoril kepsulaagreid ei vahetagi. Kui ikka käega tuntav loks sees kasvõi ühel pool, siis on aeg viia väntvõll remonti või hakata uut otsima. Vända rem. umbes 1500.-, uusi ja kasutatuid liigub väga erinevate hindadega.
K-750 väntvõlli kättesaamist karterist on raske sõnadega kirjeldada, lihtsam oleks ise ette näidata...Big Grin
Üldiselt kui ettevaatlikult karteri tagumise hooratta aluse kaane oled eemaldanud ja eest laagri pealt vända välja koputanud õrnalt, siis proovid erinevalt keerutada lahtist vänta karteris kuni leiad sellise soodsa asendi et see lihtsalt välja tuleb. Mingeid eritöövahendeid ega nippe sellel polegi, aga eks esimest korda on pusimist rohkem kui 10 minutitBig GrinBig GrinBig Grin Edu!
kus siis remonditakse väntvõlli?