automoto.ee foorumid

Täisversioon: küsimused muraveist
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Nii ma sain endale esimest korda korraliku masina niiet mai saa aru paljudest asjadest niiet on paar küsimust: Esiteks kuidas on vabakäik ja käigud 1-4.
teiseks milleks on tal kaks võtmeauku ja mis need teevad. kolmandaks milleks on tal lenksu küljes niipalju nuppe, mina tean suunatuld ja pasunat. neljandaks palju ta bena võtab sajale??? tänud ette
Käigud on N-1-2-3-4, kannaga paned juurde ja varbaga vähemaks. Kohapeal seistes(käik sees, sidur all ja mootor töötab) käigud ei lülitu, vaid masin peab liikuma(minu omal on selline iseärasus).
Kahest võtmeaugus kuulen ma esimest korda.
Lenksul on lüliti lähi ja kaugtuledeks, sellel pole peal signaali nuppu. Ise arvan, et sul ei ole kaks võtmeauku vaid ühest august on puudu tulede lüliti, see asub paremal. Lenksul lülitad lähi- ja kaugtulesid, põlvede vahelt põlema ja kustu.
Pentsu võtab, kuid kui palju täpselt seda ma ei tea. Pole ise väga pikka maad maha sõitnud, aga 5l-iga saab sõita väga palju.
Teine auk võtme toppimiseks on "roolilukk".
vanal muraveil oli iga käigu vahel vaba
Muide, lisaks veel, et muraveil on ka reevers - ehk siis kõik neli käiku on kätte saadavad ka tagurpidi. Kui peal istud, jääb selja taha paremale üks kang, sellega saad reeversit sisse/välja laksata.
kohe sai jh asi selgemaks Smile. Tänud teile kes kõik aitasid