automoto.ee foorumid

Täisversioon: mopeedi hall karp..
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Tere.. pärast mini kokku panemist sain teada, et ükski elektriasi peale signaali ei töödanud. Ise kahtlusta(si)n massijuhtmeid ja sellega seonduvat, sest signaal töötab ju ilma raami peal oleva massita. Hakkasin siis kõike kontrollima, alustades generaatorist ja lõpetades raami ning halli karbiga.

Testeriga käisin juhtmed üle alates generaatorist kuni nende jõudmiseni nn. halli karbi "pistikusse". Kõik OK, ehk see tagumine pool meid ei peaks enam huvitama. Ühendasin generaatorist tuleva pistiku halli karpi ning kontrollisin halli karbi teist poolt, kas voolu ka sealt läbi tuleb.


Kõikidest klemmidest peale 3 - K käib vool läbi, kui testeriga testida ning nagu ma aru saan, siis 02 peaks voolu läbi laskma ka 01 paremale poole, kuid mul laseb ta ainult osaliselt seda läbi.


siit siis ka bottom line küsimus: Kas hallil karbil ei peagi 01 täielikult ja K üldse voolu andma või mis otstarve neil üldse on? Kas see võib olla põhjus, et ükski elektroonikaseade peale signaali ei tööta? Kas 3 ja K peaksid voolu edasi kandma?

Tänud vastajatele



EDIT:

Et mis jama see nagu on... V50 elektriskeemi peal näitab, et vasakul pool on 5 klemmi ja paremal 6 klemmi.. mul on mikskipärast vasakul 4 klemmi ja paremal 6 klemmi.
mul on sama jama. kas asi on üldse selles hallis karbis. ma olen ka testriga ja asjadega kõike sudinud aga tõsist viga nagu leidnud ei ole. vahepeal kahtlustasin et generaatoril võib see väiksem mähis üle lüüa või midagi. Sest voolu tuleb nii et 6v pirn läheb tööle kui vändast löön aga süütepoli vajalikku voolu ei tule.
Ja seda halli karpi võiks kellegil teisel lasta kontrollida kellel mopeed töötab.
see hall karp peaks olema komutaator v6i midagi sellistSmile
http://www.varuosad.ee/index.php?a=1&b=106&c=353 Kas halli karbi all mõtlete elektroonika plokki ?
jap see sama jahmul peaks kah yx vedelema,mis on t2itsa t66korras