automoto.ee foorumid

Täisversioon: k-750 väntvõlli remont
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
tere kaasvõittlejad teedelt. kas on keskit meest kes oskab infot anda, et kus või kes remondix K-750 väntvõlli.
Otsi netist sellist kohta nagu Raadimoto
ma soovitaks parem uus osta juba
Aga miks sa ise ei remondi? Leidub ju küll selliseid vanu väntasid millel ühe poole laagrid ja keps korralikud. Mitmest kokku üks teha ju suht lihtne.
Aga kuidas ta selle vända pärast kokku tagasi paneb, nii et see ka kasutuskõlblik oleks?
Abiks mõni treial kes viitsib asja pinki panna ja indikaatoriga üle kontrollida. Minu enda poolt "põlve otsas" laiali löödud ja pärast kokku pandud vänt, mille kohalik treial rihti ajas töötas hiljem täiesti normaalselt.
Paar hoiatused. Need uued väntad mis tulevad tänapäeval Ukrainast on saast, täiesti rihtimata ja materjal olevat liiga pehme. Kui leiad uut vanast ajast oled õnnelik mees. Kui kokku klopsida mitmest vanandest peab ka kokku keevitama, muidu risk et vänt läheb ise paigast ära ja mootor jääb kriiksuga seisma, paremal juhul.
Mitmest vändast üks kokku teha on kõige odavam variant......omal kah mõtlemine,et peaks oma K vändale midagi tegema...paremal pool on väike lõtk sees.Samas Viljandi turul oli üks vana,kes müüs kuskilt kuuri alt väljaotsitud uut väntvõlli 1600.-eeguga.Ei tea kas on palju või vähe,aga minust ta sinna maha jäi...korraks isegi tekkis mõte ,et ostaks ära,aga ei raatsinud.
1600 eek on normaalne hind. Kurtnas on viimasel ajal küsitud 3000 kandi uue vänta eest.
onu Endel Kirjutas:Mitmest vändast üks kokku teha on kõige odavam variant......omal kah mõtlemine,et peaks oma K vändale midagi tegema...paremal pool on väike lõtk sees.Samas Viljandi turul oli üks vana,kes müüs kuskilt kuuri alt väljaotsitud uut väntvõlli 1600.-eeguga.Ei tea kas on palju või vähe,aga minust ta sinna maha jäi...korraks isegi tekkis mõte ,et ostaks ära,aga ei raatsinud.

pisut teema väline aga kunas sa seda vana seal turul nägid viimati?