automoto.ee foorumid

Täisversioon: K või M ´le starteri paigaldamine ?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
oskab keegi öelda kas kellegi tuttav või keegi on pannud või tegeleb sellega? Olen pilte näinud et silindri külge auto õhufilter, ja see kus on vana õhufilter see minema, puurivad augu käigukasti välja ja siis panevad kuidagi sinna vene traktorite startereid, aga kuidas jne ei tea. Ja pärast ilus sile hõbe plaat pandud peale õhufiltri kohale ja keera ainult võtit.

Tnuh

vaata sellele lehele:/members.moto.ru/ural/
Seal on isegi joonised ja starterite margid olemas,iseasi kust neid saada
Millegipärast minaküll sinna lehele ei pääse aga starteri paigalduse arvan küll olevat täiesti võimalik. Õhufiltri asendad koonusekujulisete vabalthingavatega, mootorit natuke viilida puurida ja mingi väiksem starter hooratta külge. Nagu autol ju. idee kohaselt peaks ju töötama.

Tegelt ise vene boksermootoreid lahand pole ja seega täpselt midagi öelda ei oska aga loodan et väga mööda kah ei pane

prijuhin

Njah olen isegi igasugu asju kohanud. Küll on õhupuhasti asemel, kord vasemal siis jälle paremal pool. Kus võiks se optimaalseim koht olla? Ka suuruseid on erinevaid. On Mosse suuri startereid ning lääne omi, mis näivad mikromootoritena.
Kuskil ammu näinud hinnakirja kus selline käimakast koos starteriga 600 $ maksis.

Soovitused õige asukoha kohta on ikka teretulnud.
kes selle teemakohta midagi öelda oskab pange aga oma teadmised kirja ja kui kuskil kirjandust või html leht oleks siis võiks selle ka ju siia lisada Smile
Tegelt võiks ju korra mõnda uuemat starteriga Urali vaadata. Mootor ju põhimõtteliselt sama ja saaks vast mingi ettekujutuse kätte kus ja kuidas see asi olema peaks.
Uue Urali starterit olen väheke uurinud ja asi on tehtud nii et hooratta karterist on üks sobiva kujuga tükk välja lõigatud ja käigukast on ehitatud kohe selle starteri kinnitusega ja sobib lihtsalt täpselt otsa aga hoorattas ise peaks olema hammasvööga, see nagu auto põhise ehitusega aga silmajärgi vaadates peaks see starteriga kast ka mõnele dneprile vist peale istuma aga käimalõõmise hoob on sellegipoolest kastil küljes.
nii keeruline asi... aga muidu jahh põhiline on öeldud-auk sisse , hoorattale hammasvöö peale ja voilaa... sutikese puurimist ja asja, õhufiltrid karpade otsa... peax mätsima

Tnuh

Aga teate,naised saunas rääkisid et Kloostrimetsas on müüa k.kasti tagakaas, kus küljes ka starter ja mis pidi sobima kas Dneprutile või Uraalile, aga võibolla et isegi mõlemile ainult et hind olevat miski 4k.:yes

Potu

oskab keegi soovitada mis starterit oleks mõistlik paigaldada?
Kui suudad üles leida selle lehe ,kus räägitakse Dnepri analoogi tootmisest Hiinas tänapäeval, siis seal on ühel pildil selline vigur ,mida tuleb vist nimetada starter-generaatoriks.Käib generaatori auku ja vajadusel töötab ka starterina.See leht oli ka ingliskeelse versiooniga ja kui ma õieti aru sain,siis saab sellist starterit tavalisele Dneprile paigaldada(12V geneka asemele). Ei suuda praegu seda lehte üles leida, sattusin sinna mingi USA bokserimeeste lehe kaudu, aga enam ei leia üles.Seal oli ka tellimiskataloog, aga minu arvuti seda lahti ei teinud, nii et hinda ei oska öelda.