automoto.ee foorumid

Täisversioon: Honda Accord 2,0 1994 vs Audi 80 b4 1994
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.

pets24

Küsimus oleks selline, et mida head või halba oskate kummagi auto kasuks/kahjuks rääkida. Oleks plaan soetada endale üks nendest. Tahaks veel teada, et mida tähendab Accordil märge R4 ja millest tuleneb see, et mõned 2,0 mootoriga accordid on 97kW ja mõned 85kW.
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: pets24
Tahaks veel teada, et mida tähendab Accordil märge R4 ja millest tuleneb see, et mõned 2,0 mootoriga accordid on 97kW ja mõned 85kW.

R4 - reas neljane, ehk nelja silindriline mootor. 97 ja 85kW tuleneb erinevast surveastmest ja mootorielektroonika settingutest. 93 Escortil on näiteks 1,8 mootor kolme erineva võimsusega. Vist oli 90, 107 ja 130 hj.

pets24

tänks vastuse eest, kuid kumba autot peaks siiski eelistama :???
Tsitaat:Niimoodi kirjutas: pets24
tänks vastuse eest, kuid kumba autot peaks siiski eelistama :???

Mina eelistaks ehk Audit, Honda on selgelt nõudlik põõrete suhtes st. tahab suhteliselt tuuri saada, minekuks. Audi on ehk veidi selles mõttes mugavam. Smile

pets24

noh, nii et keegi ei oska mulle midagi nende autode kohta öelda ???? :???
Kammi rendifirmasid ja leia need masinad. Sõida mõlemaga päevake, koos pere ja asjadega muidugi ja on sul pilt enda jaoks selge.
Honda kalleid juppe pole väga põhjust peljata, põhiasjad on ka norm hinnaga B osana.
Ei tahaks küll ära sõnuda aga mul oli 2 tuttavat, kellest esimene sai oma vastostetud autoga sõita 20min. ja teine tervelt pool päeva! Neid B4-sid varastatakse nii palju, et mina oma närve nende peale küll ei raiskaks.
Osta omale parem alfa...Smile