automoto.ee foorumid

Täisversioon: delta
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
kas oleks võimalik panna deltale starter peale:rolleyes
On võimalik, kui kõva meistrimees oled ja tööriistu/võimalusi/finantsi on.

Küll aga ei saa ma selle otstarbest aru. Kas väga nõrk inimene, et ei jõua vänta vajutada?Big Grin
See oli naljana mõeldud.
noottaur Kirjutas:Vea mingi siduri mehhanismi üks ots vända pulga külge ja teine mingi mootori, nt auto kojameeste mootori külge ja topi auto aku kuhugi kinnitustega raami külge... (nii peaks VIST saama.. Big Grin loll mõte..)
Põrutada oled saanud we?
Ei ma siin niisama leiutan.. Big Grin , tegin druzbale vahepeal niimoodi starteri.
kojameeste mootor on way too slow.
Kui see osa, mis mootori otsa käib ära võtta ja kohe selle võlli otsa panna pole midagi aeglane.
tööle löömis vända võllil see stopper või asi ära võtta mis hoiab ka vända vedru, siis peaks võll ringi käima ning sinna otsa mingi mootor toppida. loodan et saite sellest aru
Ei hakka uut teemat tegema ja otsinguga ei leidnud midagi.

Kas silindrit ja kolbi saab vahetada ilma mootorit maha võtmata?
HenriTeine Kirjutas:Ei hakka uut teemat tegema ja otsinguga ei leidnud midagi.

Kas silindrit ja kolbi saab vahetada ilma mootorit maha võtmata?

Jah.

Minu mäletamistmööda käis nii et keerad tikkpoldid lahti, neid oli 4 ning leegitoru silindriküljest lahti ja tuleb otsast ära kogu kupatus tõstes (silinder).
süüteküünal Kirjutas:tööle löömis vända võllil see stopper või asi ära võtta mis hoiab ka vända vedru, siis peaks võll ringi käima ning sinna otsa mingi mootor toppida. loodan et saite sellest aru



Aga kuhu sa siis jalad paned ? Starteripeale ?
ise soovitan otsida kuskilt suvaline starter ja aku ja juhtet, vänt viska minema, ja pane starter vända võlliotsa mägi aivari teibiga ja aku tõmba kah mägiaivari teibiga pakiraamile ja siis ühenda juhtmed ära ja ongi valmis.

Korras delta läheb 1st või 2st pöördest ilma probleemidetta käima, küsiks siinkohal et milleks talle starter ?
Ülinõrkade inimeste jaoks võibolla. Delta nii väike, seal pole mingit raskust käima löömiseks. Või ei tõuse mõnel jalg piisavalt kõrgele?
no kui jalg ei tõuse siis saab ju lükata Big Grin aga muidu sebi kuskilt plastikuhunniku starter ja aku, võtab vähem voolu ja on väike ..starterit külge aretama hakkad siis mina pole sisse logitud Toungue
Ütleme teemaalgataja küsimusele siis vastuse: Jah, Deltale saab starteri peale panna. Koos akuga tuleb panna. Vahet ei ole kas pakiraamile, lenksu külge või sadula alla- starter peal, siis starter peal. Rohkem probleemi ei ole. Täiesti omaette küsimus on aga, kuidas starteri nii tööle saab, et viimane ka mootorit ringi veaks.