automoto.ee foorumid

Täisversioon: K:Kes teab midagi AWO 425 kohta?
Teile näidatakse hetkel lihtsustatud versiooni tekstist. Vaadake täisversiooni õiges formaadis.
Kunagine AWO 425-e omanik ütles,et neid mootorrattaid toodi kuus eksemplari Eestisse.Kas mõni on neist ka säilinud?
Kuidagi kahtlane jutt ... mina olen vist kolme ratast näinud ja hunnikutes juppe. Isegi Tagadi laadal oli komplektne ratas mõni aasta tagasi müügil. See on nö silma hakanud juhtumid kuna huvi mul selle ratta suhtes puudub, siis täpselt ka vastu vaielda ei julge.

Dad.
Minu mäletamist mööda oli neid Eestis arvel vist 4 tükki. Seda siis aastaid tagasi kui sai veel ARKi kodulehelt selliseid asju küsida. Ise olen kokku puutunud kahe eksemplariga- üks oli kunagi müügis ja üks dokumentidega on ühel tuttaval uunikumehel.
Aastaid üks olnud Viljandis, värskelt üks sõitma pandud S-Jaanis (vist küll Leedust pärit?), Türil oli nõuk. ajal Simson ja ka veel hiljuti oli kas AWO või Simson olemas, foorumist läbi käinud üks teema lahtilammutatud AWO-st. Eks neid ole kindlasti veelgi mujal Eestis ja eks tasapisi pannakse järjest ka kuhugi hakkama. Seda 6 tsikli juttu ei usu, vb oli mõni partii kuhugi lattu/poodi 6 tk või muidu legend. Aga ega neid eriti massiliselt polnud ka, vb toodi omal käel Leningradist vm-lt juurde..
Tänud info eest Smile
Endine omanikke väitis,et need mootorattad (6 tk.) toodi Eestisse Saksamaa poolt sõjakahjude katteks.
Muide mul on sellest manuaalist täielik koopia kui kedagi huvitab siis saatke privasse sõnum
Tere!

Paar aastat tagasi müüdi Rapla kandis ühte.
Omal on mõned jupid Põlvamaalt. Sain töökaaslase käest. Kui läksime sinna jälgi ajama selgus, et talu maha müüdud ja uus omanik tarbetu kola vanarauda viinud. Olime siiralt pettunud.
Tere!
On ka minul mõned jupid http://album.ee/album/387048/9860
[Pilt: 9860]
[Pilt: 9860]
Ehk on mõni jupp isegi veel, kuid mõtlesin, et kuna minust selle taastajat suure tõenäosusega ei saa, siis peaks ka sellele leidma õigema omaniku.
Käisin vähem kui aasta tagasi ühte sellist Tallinnas
remontimas,laadimine oli kadunud,pärast tegin proovisõitu kaSmile.
Ratas ise oli taastatud päris korralikult.